icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Ok. Uzdošu jautājumu citādi.
Kur uz tās baltās lapeles ir rakstīts, vai man ir sīkpaka, vai ierakstīta vēstule?
Varbūt esmu akls, taču nekur norādi neatradu. Varu vakarā pārskatīt vēlreiz.
Pie komentāra "kas man jāiet saņemt", bija neskaidrā rokrakstā uzrakstīts kaut kas apmēram tāds: "st. vien. ..." (3-šo vārdu no galvas nepateikšu)

Nu, ai mīn, ok, tagad es arī būšu gudrs. Bet kā jau teicu - ir viegli citus par muļķiem uzskatīt, tev, strādājošai konkrētajā sfērā, jo tev tādas lietas šķiet pašsaprotamas.
Un, ja arī cilvēks nezin, nesaprot, tad ir 2 lietas, kas jebkuram klientu apkalpojošā sfērā būtu jāievēro:
1) veikt norādes, ne tikai pašiem saprotamā valodā, bet arī jebkuram pilsonim (vajadzības gadījumā kaut vai ar bildīti parādīt, kas ir ierakstīta vēstule). Jo, Vika, pirms manis bija viens tieši tāds pats džekiņš, kurš arī bija pārliecināts, ka viņam nav pie zvaniņa jāiet, jo vienmēr viņš savu sūtījumu ir saņēmis turpat. Tas vien jau liecina, ka statistiski to ~20 minūšu laikā, kamēr es tur biju, bija vismaz 2 cilvēki, kas nesaprata. Un tas džekiņš ar nebūt pēc neandertālieša neizskatījās.
2) ņemt vērā, ka pasaulē ir daudz arī mentāli atpalikušu cilvēku, tāpēc, kā šādas iestādes darbiniekam, var jau arī laipnāk to paskaidrot, jo tas, ka kaut kāds skaits personu ir radījis "stulbeņu iespaidu", nevajag sevī izveidot stereotipu par kopumu kā tādu. Tas ir tikpat stulbi kā, piemēram, spriest par britu tautu vispārīgi, pēc tiem zemākās šķiras britiem, kas pie mums braukā piedzerties un izmantot vietējās šļuhas.

Protams tu vari turpināt aizstāvēt savu viedokli, turpinot citus par muļķiem uzskatīt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?