icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-13 20:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nocepies saulee &)

Skaistās slepkavas &)

<
Nu bāc... kā var braukt mašīnā (piedevām esot pie stūres), ja tev acis ir nevis uz ceļa, bet gan apkārt pa malām? &)) Nu kamooon... kā mēs ar darba koļļegām izsecinājām - viņas ir jāšauj nost &)) Nu vienkārši traucē koncentrēties.. jebkam. &) Īsie svārki.. lielās krūtis.. brūnie ķermeņi.. (šodien gandrīz iekļuvām avārijā).

Enīvēj - montēt satelītšķīvjus = samērā extrēma nodarbe. Īpaši, ja tev ir bail no nestabila pamata zem kājām (trepes, kas tūlīt pat, sķiet, sabruks/nokritīs) ~7m augstumā.. un tu labprātīgi piesakies urbt caurumus ķieģeļa sienā, jo tev šīs bailes ir jāpārvar, cik vien ātri iespējams.

Šodien ar Andreju beidzot parunājām ne par darbu, bet arī par citām lietām.. Andrejs = mans pagaidu pārinieks. Žēl, ka pēc kāda laika viņu parsūta uz offisu Kalna ielā, so.. jauks cilvēks &) Un galvenais, ka draudzīgs un "ne naglijs". Pēc uzstādīšanas (kas kopā ar braukšanu ilga ~5-6 h) arīdzan iebraucām pie viņa vasarnīcā...

Bet nu tie puskailie skuķi.. pie kam viņi ir it visur!!! Ehh..

Montāžu, kas parasti maxā ~50 Ls, es jau veikalā ar klientu biju sarunājis uz 60... tik arī, loģiski, paņēmām &)

Pa konkurentiem šodien izskraidīt nepaguvu, jo Rīgā bijām pus astoņos vakarā. Rīt man tas jāpaspēj izdarīt līdz pusdienaslaikam + jāuzraxta atskaite "bosam". Tagad derētu viena pelde.. taču esmu centrā, noguris.. un arīdzan rīt daudz jādara.. so - citreiz &)

Ai.. apnika raxtīt &) Jāiet mājās ēst tās zemenes.. &)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2005-07-14 00:57 (saite)
mees ar ActionMan jau sen esam izdomaajushi solution - vajag horseflaps (zirgiem ko liek uz aciim lai redz tikai taisni. aizmirsu kaa latviski sauc)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?