icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-10-04 14:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jūsu batarejas...
Ljej ljej nižiļej...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blondais_terors
2007-10-04 14:54 (saite)
viss ir jādara/jādzer ar mēru :>

(Atbildēt uz šo)


[info]bumsis
2007-10-04 15:30 (saite)
A tie vismaz ir garšīgi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2007-10-04 16:05 (saite)
Nū... daži ir.
Daži arīdzan patiešām reizēm palīdz, kad agri no rīta vai naktī jāmēro tāli gabali ar mašīnu. Principā tie ir vienīgie gadījumi, kad tos lietoju. Agrāk dažreiz arī pirku uz darbu no rīta, kad jutos pārāk miegains.

Zinu cilvēkus, kas tos lieto patiešām regulāri.
Principā tādēļ arī šis posts tika iepukstēts. &)

Tomēr vienmēr esmu zinājis ka enerģija nevar rasties no nekā. Siltumam rodoties, kaut kur kļūst aukstāks. Un otrādi. Tā nu pasaule ir iekārtota. Ja cilvēki vēlas gūt enerģiju uz sava organisma zuduma rēķina, protams tā ir katra paša izvēle. Gluži kā smēķēšana.

Un no otras puses, kāds prieks dzīvot, ilgi, ja tu dzīvi neizbaudi &)
Bet es vienmēr esmu gribējis dzīvot ilgi. Bērnībā bieži sapņoju, ka esmu nemirstīgais (drošvien ietekmējos no filmas "Kalnietis") &))

Citreiz nepatīkami apzināties, ka tev ir dots tik īss laiks, un tu no mūžīgās pasaules redzēsi tikai vairākus desmitus gadu. A man vienmēr ir bijusi vēlme redzēt visu. Redzēt nākotni. Lai arī kāda tā būtu.

Aizfilosofējos.

Kopsavilkums: smēķē vai nē, dzer enerģijas dzērienus vai nē, taču dzīve ir tik gara cik ir. Arī dzīvojot veselīgu dzīvesveidu, tava dzīvība ir pakļauta riskam katru baltu dienu. Tāda ir realitāte, un tur neko nepadarīsi &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bumsis
2007-10-04 16:20 (saite)
Man patīk Tava aizfilozofēšanās.:)Tik šeit mums domas nesakrīt.Es negribu ilgi dzīvot.Es negribu kā tevis pieminētais Kalnietis, redzēt,aizejam tuvus cilvēkus.Tas nenozīmē, ka gribu pazust tūlīt.Gribu redzēt, kā izaug mani bērni.Aij.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?