icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-08-20 13:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

<
Pēc vakardienas dzērienu buketes šodien tiešām grūti.
Labi, ka nav daudz darāmā (tpu tpu tpu), un var bik pajokot un pasmieties ar kolēģiem, kuri sēž man visapkārt.
Pusdienās knapi kaut ko sevī iedabūju. Vismaz kefīrelis labi aizgāja!

Nezinu vai tas voļļuks šovakar paliek spēkā. Vakar itkā tāda runa bija, ka jābrauc!

Un piektdien tika paveikts kaut kas neticams! Minilans pie lodzinja un NE PILES alkohola! Rezultāts - spēlēs 100% uzvaras! Gr8 success! Jāatzīst, ka lai pēc tam atkal aizpildītu "rested time", sestdien un svētdien tika liets iekšā tik, cik var salīst.

KOpumā naiss pavadīts vīkends, gluži kā daudziem citiem, kas jau paspēja šo to Klabā ierakstīt. F2000 ar baigi iepatikās. Jācer, ka Kašpis vēl visādas VIP ieejas varēs dabūt, jo VIPos foršas meitenes tusējas! ;) (lai gan foršas viņas ir visur)

Paņirgšana pie [info]zucic sestdienas naktī ar bija megarofl.

Un kopumā necik nenožēloju, ka izvilkos ārā no savas alas, lai izietu cilvēkos vakar. Noskatījāmies to formulu, kur jau ar hatteru lakām garšīgo dimantu dziru. Tad pasēdējām Mikiņa darbā paņirdzot ar bārmeņiem par vis kaut ko. Atkal pielakos daudz 8 gadīgo rumu + B52 ar Absinta piejaukumu = najsss! Ar visu aizdedzināšanas šovu, kad kokteilis tiek aizdedzināts bārmenim no mutes spļaujot uguni. Pāris reizes gan aizdegās galds &DD. Arī māsiņu satiku MTV pasācienā. Pāris labas kaimiņvalstu grupas nospēlēja. Viena igauņu smagā grupa neslikti nomočīja uz pasāciena beigu pusi! Tā nu mēs ar [info]hatter dzērām, dzērām dzērām.. ieejot MTV pasācienā konstatējām, ka tur neko stipru nevar dabūt izņemot alu, sidru, un visādus vājos kokteilīšus no pudelēm. Par laimi kārtējo reizi trāpījās "pazīstams bārmenis", kā rezultātā nokrāvāmies ar pilnām glāzēm cik vien varējām panest, sēdējām zālītē un lakām trijatā (3-šā bij Ilzīte aka Baibiņa). Vēl māsa padalījās ar savu shnabis+redBull glāzīti, es pretīm jamai uzdāvināju aproci, kuru pirku lai dabūtu biļeti.

Vakara noslēgums vecajā labajā "Piektdienā".. un vēlāk pica iekš Čilli Picas. Tad taksis un uz mājām. Gulta -> pamodos -> joprojām pālis => lieli panākumi!

Šovakar vajag Voļļuku vai vismaz pasēdēšanu kkur!!!
>

Ah un 3 dienas līdz nākamās Palma izsoles beigām. Šoreis gan jācer, ka uz to brīdi nebūšu iesprūdis kādā laboratorijā! Gribētos līdz Portugāles braucienam jamo saņemt, tā lai visus GPS var izmantot etc.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?