icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-07-02 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Drošvien tāpēc jau man tas darbs patīk.
Jāuztraucas būtu, ja darba nebūtu.
Pirmdien atkal jāuzņem kārtējais ārzemnieks. Šoreiz lielākais Eiropas eksperts (\m/). Redzēsim, kā tas "eksperts" tiks galā. Godīgi sakot, ceru, ka saremontēs, jo man no kādreiz mīļās laboratorijas nu jau gandrīz slikti metas. Tas draņķis licis ciest i mums i laboratorijai, par laimi attiecības nav iedragājis - tikai uzlabojis.
Izskatās, ka klientu starpā kļūstu arvien atzītāks.. un arī kolēģu. Beidzot sāku just sava darba augļus (kas nebūt nav nauda).

Runājot par naudu.. par cik man īpaši nav laika jamo tērēt, esmu pēdējā laikā ievērojis, ka visiem ir vēlme no manis aizņemties. Pie kam apaļas summas. Cerēsim, ka atdot neaizmirsīs.

CSā beidzot esmu sācis piedalīties Eiropas vienā no līgām, jeb ESL ( www.esl.eu ). Piedalos tur zem kādreiz labi zināmas komandas taga - *BoS* aka "Brotherhood of Steel". Sakarīgi džeki btw. Nav kā citi "neriki", kuri visu laiku spēlē CS. Mēs tā mēreni, pēc darba izspēlējam kādu līgas spēli.

Pagāšās nedēļas dusmas, īgnums un nervozums ar biku ir pazudis. Nu OK, sorry, ja kādu personīgi aizvainoju. Gan atdarīšu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puika
2007-07-02 21:25 (saite)
es parasti nekad neaizdodu. kad sāksi prasīt atpakaļ, par ienaidnieku kļūsi automātā (vairumā gadījumu).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2007-07-02 21:27 (saite)
Nu es jau viņiem tikai labu vēlu.
Tuviem cilvēkiem nevaru atteikt, bet pārsvarā uz doto brīdi aizņemas tikai "īpašie". Tā kā tas uz viņu sirdsapziņas, ne jau manējās &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hatter
2007-07-02 23:36 (saite)
paldies cuba!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?