icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-12-06 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un tikmēr...
Komandā mums iet raibi.
Pagājuši jau kādi 2 mēneši, un nu jau atkal esam 3. Mūžīgā trijotne. Vislaik meklējam tos "īstos", bet brīžiem jau sāk just cerība, ka spēsim atrast. Pārāk daudz kritēriju.. un lielākoties cilvēki, kas tiem atbilst - ir vai nu izauguši no CS, vai nu arī jau paši spēlē augsta ranga komandās, un diez vai būs ieinteresēti nākt pie "kaut kāda jauna klana".

Tā nu tas ir...

Taču, ja mēs 3 cilvēki savācāmies, tad tomēr ir varbūtība, ka kaut kur tur ... ir vēl kāds.

A žēl.. ar pēdējo sastāvu bijām diezgan pārliecinoši uzvarējuši tādus grandus kā dtc (dtcom.), un BoS.
Un ar BoS mums vispār ir diezgan labas attiecības, un pabieži uzspēlējam kādu trenniņa matču. Kaut arī "krievu tautības spēlmaņi", taču ļoti korekti un sakarīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hatter
2006-12-06 23:36 (saite)
jaa *girezhu veenas* mani taksh izmeta no klana! Juusu probleema ir taa ka gribat atrast kaadu nereaali kursh speelees juusu labaa! iesaku panjemt kaadu ar ko viegli saspeeleeties vai arii kaadu vienkaarshi jauninjo kuram ir gribasspeeks un patreneejiet vinju! pamaaciet visas fiichas taktikas utt! un paspeeleejiet kopaa vairaak nekaa 2-3 meeneshus redzeesiet buus progress ! lieciet lietaa veselo sapraatu nevis ceriibu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-12-07 00:28 (saite)
Da, lai uztaisītu labu klanu nepietiks ar "nūbika" apmācīšanu. Pieredze krājas ar gadiem. nevar tik ātri iemācīt domāt. Un vislaik teikt ko darīt ar nav iespējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?