madis ([info]madevil) rakstīja,
nu ne velti tevi no klints nogruudu :D mierinjsh kuba, bez steigas. draiveru probleemas ar svaigaakiem dzelzhiem kinda atkritiis. nebremzeejosha vista ir njidziigi :))) kaa jau logs teica - kad tev ir pliks XP (un maybe veel dazhi MS softi virsuu) bremzeejis ? :D
besides piraatu probleemas - meeeeeeeeeeeeeh. to pashu xp genuine check tak ja buutu paguugleejis vai pajautaajis - mieriigi appistu un updeiteetos taalaak (tas notiek ~reizi meenesii kad MS ir "ikmeenesha updeitudiena"). skatiities taskbaaraa uz maziem thumbneiljiem lai atpaziitu ko tur esi palaidis ir weak excuse, bet nu ir jau cilveeki kuri palaizh 86 softus un tad briinaas kapeec bremzee un neko nekur nevar atrast. un btw arii XP var nokrashoto softu restarteet pats ;)
don't get me wrong - es arii mekleeju kaadu briivu 20gb cietni kur jamo uzbaast un nochekot (since vinja prasa vismaz 15gb). arii te vakar iedomaajos - nu maybe pienaaks laiks, kad kinda toch nopirkt OS ? :D lolghaynoob. paskatiisies veel kaadu laiku.
vispirms sagaidiis stabilas quad-core reviizijas, vairaak dx10 kartes, uztaisiis apgreidu un tad jau buus vista +/- iegaajusies, gan softiski ar citiem developeriem gan dzelziski.
katraa zinjaa jau tagad paarlekt uz Vistu kaa primary pamatsisteemu buutu dumb :)
atceros kaa uz XP arii paargaaju ~pusgadu liidz gadu veelaak kad jams jau bija iznaacis. un tas ir tikai normaali ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?