icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-10-09 18:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
-20 EUR.

Pēc kāda laika jāiet ar inžinierkoļegām kaut ko ieēst un iedzert. Ar tiem koļegām, kas tādi paši, kā es - iebraucēji. Viens Čehs, viens Slovāks, viens Horvāts, Maķedonietis + tepatējais vācietis tik no citas pilsētas. Čehs ar slovāku izskatās tādi sakarīgi. Vismaz jokus dzen. Un izskatās, ka arī iedzert jamie kaut ko plāno. Well, Im in! PYAAAA!

Atbraucot savā ziņā noķēru atkal ablomu, jo viss ko te māca man jau +/- ir zināms no pašmācības. Nu vienīgi dažas šādas tādas nianses dzirdu (tips), kas šur tur palīdzētu un līdz kurām pats vēl nebiju nonācis. Apmācītājs 25 gadus strādā kompānijā ar dotajiem aparātiem (pie kam tikai imūnķīmijas analizatoriem), taču, kā šodien atklājās, viņš daudz ko vēl aparātā nav jaucis ārā, ko es jau esmu paguvis. PUWNED.

Maķedonietis izskatās ņūbīgs. Bet nu jā.. who cares. Jamam tak tehniskais diploms kaut kādās tur inžinier zinātnēs - my ass. Man viņš izskatās pēc Mēmā Taureņa. Bet nu gan jau ka pamati viņam ir daudz spēcīgāki par manis, neizglītotā tarzāna, uz loģiku un izdomu balstītajiem.

Rodas sajūta, ka es tā no malas izskatos ļoti gudrs un busy, ņemot vērā, ka visu zinu (neesot apmācīts) un man visu dienu zvana telefons.
Vēl secinājām, ka inžinieriem grūts liktenis. Lol no visiem sešiem neviens nav precējies.

Well. Pēc pusstundiņas jāiet iekarot Frankfurtes tuvējais rajons. pyaaa


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?