| icecuba (cuba) rakstīja, |
Da nee.
Tur bija milti, konservi (ko uzmest virsuu jamai).. un viss. Nu Itaaljiem ir taadas plikas picas modee, nevis kaa mums, ka sagaazh visu ko. Jamiem standartaa ir miikla + ketchups, un veel mazliet siers (vismaz cik man naacaas saskarties jamo eedniicaas).
Nu shitaa bij bez siera, bet tik un taa es kaa noobs jamo uztaisiiju. Saakaas ar to, ka miltiem pa daudz uudeni piegaazu (nepareizi recepti sapratu - jamaa itaaliski bij). Nu neko.. atstaaveejaas miikla, bik sabiezeeja. Tad pannaa iebaazu foliju un ne ar ko jamo nesasmeereeju. Uz folijas pa taisno miiklu, nu un uz miiklas tos konservus pa virsu. Pacepu.. virspuseeji izskatiijaas ok , tachu apakshu cepot neredzeeju. Rezultaataa pica bij jaaeed kopaa ar foliju, jo jamo nost dabuut vairs nevareeja. Ariidzan picas apaksha bij cieta kaa koks. Augsha nedaudz par jeelu. Un saali prasiijaas.
Vot taads vot es noobs. Sen nebiju ar cepeshkraasni draudzeejies. Un nekad nebiju cepis picas (nu tikai taas tur saldeetaas, kuras basicaly jau ir gatavas, tik jaauzsilda/jaauzcep)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: