icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-02-22 13:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: optimistic
Mūzika:SWH (kaa jau peedeejaa laikaa ierasts)

Mans muuzhiigi apsleeptais haoss.
Gribas sakaartot domas.. un nezinu neko labaaku, ko shim procesam izmantot, kaa SC.



<
Nav laika domaat.
Domas tikai un vieniigi par darbu, tiesiibaam.
"Tas jau bija nopietni!!!"

Gaidu sestdienu, sveetdienu. Tachu kaut kad savu briivo dienu gribeetos veltiit darba noliktavas iepaziishanai, sakaartoshanai, ... un gribeetos savest kaartiibaa aparaatus, kas tur lejaa atrodas, lai tie buutu pilnaa komplektaacijaa un darba gataviibaa. Taa man buutu jauka pieredze, tachu miinuss ir taads, ka man paliigos vaidzees kaadu zinoshu cilveeku. A kursh gan manis deelj briivdienaa brauks uz darbu? A darbadienaas daudz darba.
Katraa zinjaa liidz marta vidum it has to be done!

Zinu, ka klab nav iistaa vieta, kur raxtiit savas paardomas par darbu, bet kaut kaadu vietu vaig, kur sakopot savas domas, citaadi galvaa viss kaut kaa sajaucies, jo viskaa pagaidaam ir tik daudz, un rodas neliels haoss.
Bet kas gan ir haoss prieksh mums? pareizi - nekas. Pilniigi nekas.

Tachu peedeejaa laikaa sakaraa ar sho visu esmu kaut kaads paaraak optimistisks. Galiigi man neraksturiigi savaa zinjaa, tachu esmu naivi paarliecinaats, ka viss jau buus kaartiibaa un es ar visu tikshu galaa. Briizhiem shiis manas domas mani pat biedee, aizdomaajoties par variantu, ja nu es galaa netieku!
Tas pats attiecas arii uz to, ja nu es gadiijumaa nenolieku taas tiesiibas noteiktajaa datumaa. Jo taada varianta vienkaarshi nav! Nu nav! Nu t.i. ir taada bezizejas situaacija, ka gan tiesiibaam IR jaabuut tajaa datumaa, gan arii gataviibai buut 100% paarliecinaatam, zinosham un korektam darba uzdevumos. Citaadi es buushu pieviilis cilveekus, kuri uz mani paljaujas. Briizhiem liekas, ka esmu par stulbu tam visam. Jaa, un shajaa darbaa es ariidzan beidzot ljoti nopietni esmu saacis noveerteet izgliitiibas vajadziibu. Nu, lai arii varbuut tur maaca daudz ko nevaidziigu, kas aiznjem daudz laika, tomeer tas viss kopumaa muus padara izgliitotaakus un korektaakus. Un lai arii tas ir fufelis, kaadreiz var pienaakt briidis, kad sho zinaashanu truukums var radiit neshkeersojamu sienu kaadaa dziives celja posmaa. Bet nu, kaa jau es parasti esmu teicis: "es eju tikai uz priekshu, dziivojot shodienaa, mazliet domaajot par naakotni un nekad neskatoties atpakalj."


Uj, ku daudz rodas ne no kaa.
>



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?