icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Hehe. Savulaik (skolas gados), man gribeejaas kljuut par geograafu, un vazaaties pa Aafriku & Amazones dzhungljiem u.c... vai arii buut par arheologu, un raknjaaties smiltiis mekleejot daarbumus.

Bet esmu ljoti slinks lasiitaajs.. liidz ar to man shie plaaninji atbira. Un vispaar tolaik biju ljoti slinks.. Ar veeju galvaa. Zinaaju, ka kaut kas dziivee jaasaak dariit, bet taj pashaa laikaa neko negribeejaas un atliku visu uz veelaaku laiku.. Tagad sanaak taisiit taadu kaa sprintu, meegjinot atguut to, ko pa tiem gadiem esmu zaudeejis. Par laimi, joprojaam esmu jauns un ar daudz perspektivaam un iespeejaam. Darbaa, kuru shobriid pametu, mani uzskatiija par perspektiivaako darbinieku (biju tur arii jaunaakais)... nezinu, cik pelniiti tas bija, bet tomeer patiikami.

Tachu joprojaam gribeetos pameegjinaat pastraadaat par kaadu geograafu vai arheologu. Manupraat tas ir ljoti aizraujoshi un interesanti. Sanaak gan paceljot, pabuut kolektiivaa, kursh tev ar laiku kljuust par gjimeni. Peetiit kartes un celjot, mekleejot kaut ko nezinkur. Tur ir pat sava veida azarts. Un kaads prieks, kad kaut kas tiek atklaats/atrasts.

Vareetu ariidzan filmeet kkaadas dokumentaalaas filmas (kaa raada pa Discovery Channel, Travel Channel vai Animal Planet etc.). Tachu labpraataak gribetos buut neatkariigam, un straadaat pasham prieksh sevis.
Tikai tam vajadziigs labs materiaalais staavoklis...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?