Pēteris Caune, filmas ([info]cu_f) rakstīja,
@ 2008-04-04 22:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Filmas lol

American Beauty (1999). Bija jau kaut kad pirms gadiem redzēta, noskatīj vēlreiz. Forši, man patīk visa tā darīšana.

Fargo (1996). Te ir atkal darīšana ar alkatīgiem džekiem, kuri ir full of shit. Visnotaļ pamācoši, druscīt nomācoši. Jautra angļu valoda, piem. viņi konsekventi teica nevis "jes", bet "jāā".

Interview (2007). Līdzīgi kā Phone Booth un citas tādas, viss grozās ap vienu lietu, vienu vietu, bet galīgi nepaliek garlaicīgi. Neko tādu īpašu neguvu, bet labi pavadīts laiks, viss laiks pagāja iejūtoties varoņu situācijā. Nu vairāk jau tā džeka situācijā.

Into the Wild (2007). Ļoti patika, kā džeks bez trīcošām rokām rīkojās ar savu dzīvi, meklēja savu vietu, neiestiga kaut kur kaut kādos lokālos maksimumos. Beigu pēdējie vārdi arī izcili. Par reālo stāstu, uz kura šis bāzēts, ej nu saproti, cik gudri un kā īstenībā viss bija, bet es domāju par filmu, filmā viss forši.

Zeitgeist (2007). Kristietības vēsture, par dvīņu torņiem un ASV finanšu krīzi. Nav laika un lielas vēlmes pārbaudīt faktus un pretargumentus, bet tā jau izskatījās ļoti ticami, ļoti ticami. Nu es domāju pēdējās divas daļas, par pirmo šaubu nav. Pirmā dokumentālā filma pa simts gadiem ko noskatījos līdz galam.

The Bucket List (2007). Džeks Nikolsons kā parasti nejaucīgs un Morgan Frīmens kā parasti gudrais nēģeris. Palēni, bet tā jau sirsnīgi.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007). Džonijs Deps un sieviete no Fight Club, un brīnišķīgs OST, kas nākamajā dienā tika visu dienu drillēts. Šo skatījāmies iekš Forumiem, ar kolu un popkornu.


Pēdējā laikā paskatītie seriāli -
Black Books (2000), britu sitkoms, baigi labais, noskatījos visu, highly recommended

The Flight of the Conchords (2007). Galvenie varoņi dīvaini, lēni, naivi. Kā mani brāļi teiktu, retardi. Patīk, ka mūzika (mūzikls). Patīk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?