Pēteris Caune, filmas ([info]cu_f) rakstīja,
@ 2008-01-25 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Talk to Me. Listen to me y'all fat nigga asses, this be the shit!

Stardust. Kad no darba ejam uz Lidiņu ēst, pa ceļam ir kino, tur karājas plakāts Stardust (Zvaigžņu Putekļi). Tad es parasti saku - wtf, zvaigžņu puvekļi? Pasaku filma, nebiju diktā sajūsmā.

Par sekojošām filmā vairs neko saprātīgu nevaru pateikt. Droši vien viņas īstenībā irriktīgi foršās, bet man likās tādas kautkādas.

Atonement.

No Country for Old Men.

Juno.


Vēl paskatījos seriālus - Chuck pirmās epizodes. Pilns ar klišejām un pārspīlējumiem, bet tā izklaidējoši. Golden Bride. Novilku Coupling 4. sezonu un baigā vilšanās - Džefa nav. Visi giggle loop un melty man - nekā.

Vēl pie reizes, uzspēlēju arī veco labo GTA3 un drusciņ jaunāko GTA3 San Andreas. Kad iznāca GTA3, es viņu spēlēju uz kompīša, kas to knapi varēja pavilkt - 1GHz un kaut kāda integrētā Intel karte. Kad spēlē sāka līt lietus, viss sāka vilkties :) Tagad, hehe, viss lido ar max uzstādījumiem, un Ati Catalystā arī ir uzgriezts Max Quality, un fonā vēl torrenti kachājas. Tas gan nenozīmē, ka man kompītis baigais monstrs - Pro Street un DiRT neiet, procesors par švaku. Tos pēc dažiem gadiem.. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?