Pēteris Caune, filmas ([info]cu_f) rakstīja,
@ 2007-10-10 11:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Soom / Breath / Elpa. Koreja. Patika, ka cilvēki uzvedās kā pieaugušie. Citreiz redzi viņu vājības, kā viņi taisa sūdus, šie nē. Un vēl patika dziedāšana, dziedāšanai vajag drosmi.

Amores perros / Love's a bitch Spānija laikam, suņu cīņas, kontrasti, trīs savīti stāsti

Tsotsi DĀR. Pats sižets nebija neko tāds baigais, gangsterpuisis ar bērnības traumu. Smuki skati, dūmakas, kameru bīdīšanas.

Gomen / Sorry Japāna, sešklasniekpuikam sākas pubertāte un viņš samīlas vidusskolniecē. Dikti jauki mīļi romantiski. Fascinēja viņa tiešums, apņēmība.

Le Samouraï Francija, 1967. Pasūtījuma slepkava, smuks, ļoti prātīgs un ļoti bezkaislīgs.

Breach Tā par džeku, kas nogalina sievu un gandrīz tiek cauri sveikā.

Death Proof Kventins Tarantīno, smukas meitenes, amerikāņu muskuļu mašīnas, tur nav ko stāstīt, go see it.

The Departed Džeks Nikolsons, di Kaprio, Mets Deimons. Tā kā Godfather, tikai bez itāļiem. Skaties un uztraucies līdzi varoņiem, kas nu būs, kā izkulsies no sprukām (apmēram kā Out of Time)

un vēl šādas tādas, ko neatceros.

Vispār, man baigi gribētos, bet nevaru atrast, servisu filmām/grāmatām tādu pašu kā ir last.fm dziesmām. Kur varētu atzīmēt redzētās un tagot un tā. Lai var saprast, kas redzēts, pierakstīt piezīmes. Dienasgrāmatas form-faktoram ir trūkumi - grūti meklēt, nevelk kopā nekādas statistikas, dati nav semantiski forši noformēti. Atradu movielens - saitu, kas man rekomentē filmas, un viņš labi strādā, dod labas rekomendācijas, bet redzēto filmu atķeksēšanai gluži labi neder, tas nav viņa fokuss.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?