Pēteris Caune, filmas ([info]cu_f) rakstīja,
@ 2007-03-20 21:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Four Weddings and a Funeral - biju redzējis jau kaut kad agrāk, bet, kad pa tv rādīja, beigu galu atkal noskatījos. Draugu būšana un šādi tādi jauki jociņi. Foršais Hugh Grant, un Andie MacDowell.

Andie MacDowell bija arī filmā Harrison's Flowers. Foto reportieris aizbraucis uz Dienvidslāviju un iekūlies nepatikšanās un sieva dodas viņu glābt. Rāda kara skarbumu. Pirmoreiz redzēju tad, kad tieši bruka virsū Libānai, laikam, un tad tie notikumi filmā un tieši tajā laikā dzīvē dīvaini sasaucās. Tagad pa tv atkal rādīja un, tad es tagad šeit piezīmēju. Tulkotāji latviski laikam bija nosaukuši "Ieilgušais ceļojums"


Chocolat. Džonijs Deps un visādas šokolādes. Smagnēji veclaicīgi druscīt, bet salīdzinot ar citām, ko pa sab. kanāliem mēdz rādīt, ļoti labi. Pa radio dzirdēju, ka zinātnieki apgalvo, ka nē, šokolādi ēdot nav tā, ka cilvēks paliek laimīgāks. Neticiet viņiem!

Soldier (1998). Pilnīgs čau. Viens gunslingers sakauj veselu gaisa kuģi un izglābj savus draugus un visi drošvien dzīvo laimīgi līdz mūža galam.

TV programma palikusi laukos un vairāk no galvas nevaru izkasīt. Online tv programmas rāda tikai šodienu un nedēļu uz priekšu. Ja adresē pielabo datumu, nekas nesanāk, dati jau izdzēsti. Nu kāpēc viņi tā, šī nav pirmā reize, kad gribās redzēt vakardienas programmu un nekā. 118.lv rāda foršu tekstu :-).
Un vēl es izmēģinu ripot video no apollo iTV. Kamēr te rakstu pa filmām, saripojušies 600MB ar daiļslidošanu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?