Pēteris Caune, jaunumi ([info]cu) rakstīja,
@ 2005-09-28 20:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nē, mēs tur strādājam arī

Laiks kārtējajai "GIMP-mākslai"!

tm šodien saņēma jaunās mantiņas. Daudz strādāt nesanāca, jo ik pa laikam sakārojās vai ar gaisa šaujamo pašaut vai spēka bumbu pagriezt. Darba pagalmā mētājām parkiem un pludmalēm paredzēto X-zyLo. Lidoja varen labi, tikai bieži trāpīja mašīnās vai grūti pieejamās vietās zem mašīnām:

Darba iekšpagalma shēma

Burtiņi "TM" sarkanā aplītī apzīmē vietu, kur stāvēja Toms, "ME" zaļā aplītī - manu vietu. Ar sarkano krustiņu iezīmēta vieta, kur tas brīnums iekrita kādas 3 reizes. Baltie burtiņi "TE" sarkanajā aplī nozīmē TietoEnator un tur es strādāju. Pie iebrauktuves pagalmā ir uzzīmēta ķēde. Tajā kāds ik pa laikam iebrauc.

MiniGPS

Par MiniGPS laacz rakstīja jau labu laiku atpakaļ. Pēdējā laikā diezgan regulāri staigāju uz lekcijām un, tā kā ik pa laikam tomēr aizmirstas skolā pārslēgties uz kluso profilu, saņēmos un uzinstalēju MiniGPS. Tagad ir varen labi - ieeju LU, telefons pārslēdzas uz kluso profilu. Izeju - pārslēdzas uz vispārīgo. Tīrais prieks.

Riteņbraukšana

Vakardien, braucot mājās, bija stipra avārijas priekšnojauta. Par laimi, nekas neatgadījās.
Šorīt, ripojot nost no Akmens tilta, apritēja pirmie uzskaitītie 500km. Katru dienu sanāk nobraukt ~10km (kojas - darbs, darbs - kojas, ..) un tā tie kilometri lēnām krājas.



Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?