3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Tur ir ļoti zinoša un gudra cilvēka analīze, balstīta tikai un vienīgi konkrētiem faktiem. Nav nekā aplamāka kā mēģināt te muldēt par kaut kādu ezotēriku.

Kā Tu vari, neiepazīstoties ar visu šo informāciju un neko nezinot par cilvēku, kurš to izklāsta, vīzdegunīgi un aroganti paust absolūti neadekvātu, pat muļķīgu viedokli.

Līdz šim domāju, ka esi inteliģents, domājošs cilvēks, kurš it visos jautājumos (ne tikai ar medicīnu un farmāciju saistītos) meklē patiesību.
Esmu vīlies - izrādās, ka patiesības meklējumi ģeopolitikā Tevi neinteresē - tev ir tikai savs (kautrīgi nodēvēts par konspirācijteoriju) viedoklis, bet par citiem viedokļiem Tu nevēlies neko dzirdēt, un jau apriori tos sauc par feiku.

Tad nebrīnies, ka arvien mazāk cibas lietotāju vēlas ar Tevi diskutēt.

P.S.
Es speciāli nedevu nekādu konspektīvu savos vārdos izteiktu intervijas kopsavilkumu, jo tādā gadījumā Tu tik un tā, lai nebūtu jātērē Tavs "dārgais" laiks, video neskatītos, bet es dažos teikumos nu nekādi nespēju izteikt milzīgā informācijas apjoma koncentrātu, lai jebkurš analfabēts uzreiz uztvertu tā būtību,


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?