302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
> Nekādi atsevišķi ģēniji un izgudrotāji kādā šaurā sfairā neatsver žīdu kopējo noziedzīgi parazītisko un "revolucionāro" darbību dažādos pasaules reģionos.

Well, es uzskatu, ka ir diametrāli pretēji. Also, ko te nozīmē "kopējo"? Absolūtais vairākums jebkuras tautības cilvēku nav ne ģēniji-izgudrotāji, ne revolucionāri un laupītāji.

> maģiska naida vai permanentas skaudības?

Kur es vispār pieminu kaut kādu maģisku naidu? Es jau nokonspektēju: 1) [atsevišķu, ne visu] fanātiskā gala kristīgo valdnieku reliģiskās konversijas (un, ja tas nestrādā, izraidīšanas un/vai iznīcināšanas) centieni; 2) viduslaiku kristiešu pašu sev realizēti finansiālās darbības ierobežojumi komplektā ar augstmaņu un valdnieku paņemtiem masīviem aizņēmumiem bez vēlēšanās tos atdot (šis fenomens ir centrāls arī templiešu iznīcināšanā pēc tam, kad templiešu ordenis bija sekmīgi realizējis Eiropā pirmo banku sistēmu).

Maģiskam naidam tuvākais, kas mums te ir, ir tieši nacisms, kur papildus standarta lēbensrauma centieniem un grēkāžu meklēšanai prominenti figurē ezotēriski un mītiski elementi, t.sk. pa šo konkrēto līniju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?