3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Ak nabadziņ, kā tev gan neveicas, ka kaut kādi mistiski misionāri tevi burtiski apsēduši un vajā pie visām durvīm aiz katra stūra un vēl transporta līdzekļos!!! lol

Rīgā vienīgie, kuri vēl labu laiku atpakaļ mēdza, staigājot pa pāriem melnos uzvalkos un baltos kreklos ar kaklasaitēm, uzrunāt cilvēkus un piesaistīt ar savu reliģisko aģitāciju, bija jehovieši - mazs atzars no lielā protestantisma konfesiju un denomināciju skaita.
Citiem protestantiem, nemaz nerunājot par katoļiem un pareizticīgajiem, šādas darbības nav raksturīgas.
Pēdējos gados ne tikai es esmu ievērojis, ka arī jehoviešu aģitatorus pilsētas ielās vairs nemana, vai viņu ir tik maz, ka tikpat kā nav manāmi.

Secinājums - tavi nevis mani meli.

Kas attiecas uz "pierādījumiem".
Ticīgie par tādiem kļūst ne jau, pateicoties eksaktiem Dieva eksistences pierādījumiem. Ne velti tik daudz augsta ranga visplašākā spektra zinātņu pārstāvju ir ticīgi cilvēki, nebalstoties ne uz kādiem "pierādījumiem".
Tātad, viņi nepieprasa pierādījumus no citiem ticīgajiem un arī paši nevienam neko nepierāda. Pierādījumus pieprasa vienīgi ateisti, jo viņi citādu domāšanas veidu vienkārsi nepazīst un nesaprot.

Secinājums - tava parastā neizpratne un stulbums,

Kas attiecas uz "mēģina līst skolās", tie ir absolūti margināli gadījumi, kuri nonāk atklātībā labi ja reizi 4-5 gados, un arī tie vienmēr saistīti ne jau ar Latvijā esošo konfesiju spiedienu un mēģinājumiem iefiltrēties izglītības sistēmā, bet gan ar konkrētajās skolās esošu skolēnu ticīgu vecāku aktivitātēm, virzītām uz ticības mācības ieviešanu, pret kurām saceļas sekulārie vecāki un skolu vadība, un tā šādi gadījumi nonāk masu mediju uzmanības lokā.

Secinājums - vēl vieni tavi meli.

Bet tas ir normāli - tā kā tu, ateists būdams, ticības un reliģiju jautājumos esi nekompetents, tad no tevis neko, izņemot stulbības un melus, negaidu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?