3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Vai tiešām ar cietāku minerālu klucīšiem ēģiptieši neticamā, pat mūsdienās grūti sasniedzamā precizitātē, ievērojot ideālu ģeometriski pareizi formu apstrādāja visus neskaitāmos vairāksimttonnīgos granīta bluķus???
Arī daudzos t.s. sarkofāgus, par kuriem mūsdienu akmens apstrādes speciālisti komentē, ka iekšējos 3D 90 grādu kaktus ideālā precizitātē ar mūsdienu tehniku nemaz nav iespējams izgatavot, izņemot, ja šo granīta kasti saliktu no atsevišķiem blokiem.

Galīgi prātiņu esi izkūkojis?
Vai arī, visticamāk, vienkārši neuzskati par vajadzīgu iepazīties ar faktiem, bet tikai turpini dirst savas parastās stulbības.

Un, kas attiecas uz t.s. ēģiptologiem un visiem citiem angažētajiem "zinātniekiem", viņu uzdevums nav aizrakties līdz patiesībai un patiešām noskaidrot, kas, kad un kādā veidā ir radījis tos vai citus artefaktus.
Viņu uzdevums ir par katru cenu uzturēt visas absurdās teorijas par piramīdām - faraonu kapenēm, to celtniecību ar bronzas darbarīku un smilšu rampu palīdzību utt. utt. utt. un nekādā ziņā nepieļaut visādas ķecerības par daudz senākām civilizācijām, kuras varētu būt īstie artefaktu autori.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?