3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Augu atliekas, kuras pieminēju iepriekš un kuras liecina par daudz augstāku CO2 koncentrāciju atmosfērā, atrastas daudz nesenākos ģeoloģiskajos slāņos par triasa-juras nogulumiem. Tajos nekas neliecina par masveida izmiršanām.

Bet pats galvenais, kāpēc vispār sarunā par šo tēmu iesaistījos, ir tas, ka vēlējosos parādīt, ka pašreizējās globālās "zaļās" ideoloģijas mērķi, kas maskēti kā ekoloģiski, faktiski ir politiski totalitāri. Nevar būt nekādi iebildumi, ka planēta ir jāsaudzē, iebildumi ir pret uzspiesto metožu eventuālo ieguvumu un zaudējumu absolūto nesamērīgumu. Analoģijai, lai saprastu mērogus - visas skudru pūžņa skudras tiek mobilizētas uzbrukumam zilonim, kurš garāmejot var pūznī iekāpt ar kāju. Bet izšļākušas savas skudrskābes rezerves, skudras novājinās un tāpat pamazām aiziet bojā.

"Zaļie" lēmumi un darbības, kas pēdējā laikā aizvien masīvāk tiek uzspiestas cilvēcei (un kas pats interesantākais - faktiski tikai pasaules brīvākajām un demokrātiskākajām valstīm), pilnīgi acīmredzami maz ko dos planētas ekoloģijai, toties tikpat acīmredzami sagrauzīs bagātāko valstu ekonomiku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?