302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
Šķiras tiešām neviens nav atcēlis (un paredzamā nākotnē neatcels), bet te vairāk no svara ir nevis ekonomiskā, bet kombinētā intelekta, inversas laika preferences un vērtību salāgojuma (alignment) ass. Kaut kādā mērā pēdējai ir vismaz korelācija ar ekonomisko, bet par to nav pieklājīgi runāt un tas, šajā gadījumā, arī nav būtiski.

"Vienkāršais cilvēks" te ir nevis inženieris vai profesionālis, bet gan pretstats "gara aristokrātijai", kas, kaut arī vecs, noputējis un pretenciozs jēdziens, komplektā ar pirmo diezgan labi apraksta tēmu pēc būtības. Pa vidu tur ir vēl daudz un dažādu [stadiju? variantu? slāņu? spektra gabalu?] un pavisam, pavisam atsevišķs jautājums ir tas, vai šīs trepes vairāk atgādina ekonomiskās šķiras, kastas vai kaut ko pavisam citu.

To the point — mani neinteresē tas, vai Masks mīl mani vai kādu manis patvaļīgi izvēlētu cilvēku apakškopu. Mani tieši tāpat neinteresē tas, kādos veidos Masks ir ticis pie saviem miljardiem (viņa gadījumā tur gan tik un tā nav nekā sevišķi aizraujoša). Mani interesē tas, ka, visticamāk, jau šogad pirmo orbitālo testa lidojumu veiks pilns "Starship" steks.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?