3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Precīzi - ctulhu ir tieši šāds eksemplārs ar ierobežotu humora (un ne tikai humora) izjūtu, kuram ne tikai valodas, bet arī citu cilvēces darbības produktu (māksla, mūzika utt.) un kopumā cilvēces eksistenceces nepieciešamo atribūtu, kas veido to, ko apzīmē ar vārdu KULTŪRA, izpratne grūti saprotamu iemeslu dēļ ir aizkavējusies (nav attīstīta ģimenē) tik lielā mērā, ka viņš arī, piemēram, lasot kaut kādu tekstu (daiļliteratūru), ir spējīgs uztvert un saprast tikai tiešo tekstu, bet jebkādas teksta autora reminiscences, tropi, alūzijas, zemteksti viņam ne tikai nav saprotami, bet viņš turklāt mēdz infantīlā līmeni ironizēt par tiem.

Būsim iecietīgi (toleranti) pret šādiem cilvēkiem kā ctulhu, kurus tagad drīkst saukt tkai (iekļaujoši, toleranti) par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

P.S. Ja izmantotu normālu loģiku, tad par cilvēku ar īpašām vajadzībām būtu saucams jebkurš cilvēks, jo divu vienādu cilvēku uz pasaules nav, un līdz ar to, katra no šī daudzmiljardu civēces indivīda vajadzībām, ir saucamas par īpašām. lol


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?