3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Kārtējā glupība, nē, drīzāk apzināta demagoģija - pielīdzināt nesalīdzināmo.

Visiem zināms, ka katrai baznīcai ir sava dogmatika, jeb sekulārā valodā runājot, reliģiozo pamatprincipu kodekss, kas eksistē gadsimtiem ilgi.
Ja kāds konkrēts cilvēks ir to piekritējs, tad viņš var ne tikai būt šādas baznīces draudzes loceklis, bet arī mācītājs. Ja mācītājs maina savus uzskatus un sāk sludināt to, kas ir pretrunā ar šo dogmatiku, viņam vienkārši tiek liegta šādas sludināšanas iespēja, bet - tikai šīs baznīcas ietvaros. Un šīs dogmatikas principi un to neievērošans sekas ir labi zināmas katram, kurš gatavojas iekļauties baznīcā un pretendē kļūt par mācītāju. Šāds cilvēks, kurš atkrīt no baznīcas un tiek atstādināts no mācītāja amata, pēc tam nekādā veidā netiek vajāts, nemaz nerunājot par burtisku cilvēka dzīves iznīcināšanu, kā tas notiek ar tiem, kurus kancelē sjw "progresīvie un iekļaujošie" cīnītāji.

Tātad - nekā līdzīga woke kancelkultūrai, kas top mūsu acu priekšā kā fiziskās realitātes, bioloģijas, pasaules kultūras mantojuma un vēstures, morāles, ētikas un vienkārši veselā saprāta noliegšana un visabsurdākā absurda uzspiešana sabiedrībai, pie tam arvien biežāk - vardarbīgā veidā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?