3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Šīs muļķības par bronzas zāģiem, kvarca smiltīm un 100 000 vergiem (lol) jau sen ir empīriski atspēkotas, tāpēc pie tām nav vērts atgriezties. Apstrādes precizitāte šiem akmens izsrādājumiem ir tāda, kāda ar bronzas laikmeta (pēc oficiozās terminoloģijas) rīkiem pat teorētiski nav iespējama.
Nez kāpēc augsti izglītotie arheologi un vēsturnieki joprojām nesniedz (loģiski pamatotu nevis šizofrēnisku) skaidrojumu kaut vai par Asuānas granīta lauztuvēm, kurās atstātātās seno laiku darbības pēdas mūsdienu akmens apstrādes tehnologi nespēj izskaidrot. Protams, ļoti interesanti arī būtu uzzināt, kā mūsu "zinātnieku" skaidrojumā vergu simttūkstoši būtu izcēluši no tām pašām akmeņlauztuvēm tur vēl atrodošos no klints masīva līdz galam neatdalīto vairāk nekā 2000 t sverošo granīta obelisku? Kādā veidā to aizgādātu uz vairākus simtus kilometru attālo uzstādīšanas vietu un uzceltu to vertikāli?
Bet paredzu, ka saņemšu atbildi, ka es kā neko nejēdzošs profāns savus jautājumus uzstādu profāniski. Un vispār, es izskatos pēc visādu sazvērestību teoriju apmāta subjekta, tāpēc nopietnam zinātniekam ar tādiem, kā es, nav vērts runāt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?