3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Cienījamie cibas zinātnieki! Grūti noticēt, ka nebūsit pamanījuši, ka t.s. "mīkstajās zinātnēs" principiāli jauni atradumi, maigi izsakoties, ne tikai netiek ar entuziasmu uzņemti akadēmiskajās aprindās, bet gan, kā mēļo visādi "sazvērestības teoriju mīļotāji", kā, piemēram, jūsu padevīgais kalps, tie tiek noklusēti (netiek dotas publikācijas iespējas), ja ,iepriekšminētais nelīdz, to autori - pētnieki tiek dažādos veidos diskreditēti, atlaisti no darba mācību iestādēs, pat ja tas nelīdz - apņirgti un apmeloti visādos masu dezinformācijas līdzekļos utml.
Eksaktajās zinātnēs, šķiet, nekas tāds nav iespējams (varbūt neesmu pietiekami informēts, un arī tur notiek kas līdzīgs), neeksaktajās tā diemžēl kļuvusi par normu. Un tas pirmkārt attiecas uz visfundamentālākajām - cilvēces civilizācijas pētošajām jomām. Tajās visi artefakti, kuri neierakstās oficiozajā attiecīgās zinātnes paradigmā, tiek pirmkārt visiem iespējamiem paņēmieniem noklusināti, bet kad tas kaut kādas pārāk lielas to publicitātes dēļ neizdodas, to autori - atradēji tiek pasludināti par nezinātniekiem un izstumti no "augstākajām aprindām".
Vārdu sakot - patiesību zinām un sludinām tikai mēs - īstie zinātnieki, bet tie, kuri nav vienis prātis ar mums, nav zinātnieki.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?