cosmos ([info]cosmos) rakstīja,
@ 2004-10-15 10:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu blaviens, beidzot skolaa iet nets!!!biju jau atmetusi jebkaadas ceriibas tikt netaa, vinjsh beidzot darbojas!!!taa jau maz laika bija un nekad negaaja nets!
nu labi, ko nu daudz par to..
hmm, kas jauns??sadariiju maajaas visaadas bleenjas(nu iisteniibaa es vienkaarshi izveeleejos nemelot, bet gan atklaati pateicu, ka drauga deelj nobastoju vienu dienu skolaa), un tada s... deeelj tagad naacaas paarvaakties-jaadziivo pie mammas, apakalj kaa vecajo slabajos laikos.. kaut gan kaados vecajos labajos?nekad jau laagaa neesmu dziivojusi pie mammas, jau no pirmaas klasiites meetaajos apkaart..nu nav jau tik traki, kaa izklausaas, vienkaarshi dziivoju tuvaak skolai..
nu ko es visu laiku varu aizrunaaties par visaadaam stulbaam teemaam???kaut gan jaaperod laikam, jo draugus satieku uz paaris minuuteem starpbriizhos skolaa..maajaas viena..nu bet tegad peec paarvaakshanaas tieshaam viena vienaa lielaa istabaa, un varu dariit gandriiz visu ko gribu..
dziive meedz buut ideaala..ar nelieliem iznjeemumiem, kaut gan tas, cik lieli un kaadi buus tie iznjeemumi buus vien atkariigs no muusu pashu dziives uztveres..taa luuk! nu baigi gudri jau sanaaca, bet taisniiba vien ir..probleemu jau man arii tagad ir vairaak nekaa buutu nepiecieshams vidusmeera sabojaatai dziivei, tomeer shodien iisti skaarletiskaa garaa man gribaas teikt PAR TO ES DOMAASHU RIIT!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?