cosmo_shiva2 ([info]cosmo_shiva2) rakstīja,
@ 2014-02-20 12:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gūdijs:
Ak dies, kā es gribu normālu vīrieti! Šorīt to frāzi izkliedzu ofisā kolēģim, kurš ikdienā valkā zila džinsa kostīmu, zirgastē sasietus matus un armijas zābakus, turklāt sver vairāk par 100kg. Viņš ir jauks in smieklīgs, bet, kamön,kur ir MANS normālais vīrietis, kuram nebūtu šīzes!???!!!!??1111!!??
Līdz šim esmu tikusies tikai ar psihopātiem, anarhistiem un frīkiem. Lūdzu,tagad uzservējiet man vienkārši parastu cilvēku,jo tie visi panki un hihi man ir līdz aknu cirozei un asinīs kā urīnceļu iekaisuma infekcija,bļē!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2014-02-20 12:30 (saite)
nodefinē- kādam ir jābūt tam normālajam???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-02-20 14:09 (saite)
Piemēram tādam, kurš apsēstībā neuzlauž manus epastus un feisītī ..un nesāk sūtīt manirm draugiem viltus vēstules no manis :D vai arī tādam,kurš nepamatotā greizsirdībā mani pietur aiz matiem un ieklapē visu manu masu pret sienu tā, ka es palieku kā tāda šoka čupiņa uz grīdas... tādam, kurš noraudājies man trijos naktī nezvana un nesaka:"Es tevi mīlu bet man ir depresija.", tādam,kurš nepucējas vannas istabā ilgāk par mani, tādam, kurš savas uzvalka kurpes dienasgaismas lampas staros nepucē līdz žilbinošam spožumam..tādam, kurš pēc fantastiska seksa neiečīkst, ka esmu kuce, jo viņš mani mīl utt.. es tiešām līdz šim esmu satikusies tikai ar psaiho.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2014-02-20 14:40 (saite)
tieši tāpēc apjautājos kādam JĀbūt .
apraksti normālu, to ko dara normāls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?