cosmo_shiva2 ([info]cosmo_shiva2) rakstīja,
@ 2015-12-01 09:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paskriet:
Vakardien visu dienu biju mājās un gaidīju virtuves montierus, kuriem bija jāierodas 10:00. Viņi ieradās 16:00 un es biju tik dusmīga, jo neviens nezvanīja un nebija sazvanāms no tās kompānijas un es gribēju iziet no mājas un nokārtot dažus darbiņus. Vīrs ieradās 17:00 un izsūtīja mani paskriet. Lija lietus/sniegs un sejā pūta vējš, un es skrēju, skrēju un skrēju līdz 10km bija aiz muguras un viss bija izskriets. Viss, kas sakrājies, bija tajos 10km aiz muguras. Visi iekšējie dialogi izskrējās.
Ir 21. gadsimts, visiem vajag psihoterapeitu vai arī jogu, skriešanu... Ir 21. gadsimts un daudziem ļautiņiem uz rokas ir i-pulkstenis, gadījumā, ja nedzirdi kā tevi vēlas sasniegt caur "telefonu", tu būsi sasniedzams caur viedo rokas pulksteni. Man nav, bet pietiek jau, ka nepārtraukti "whatsapp" ir jaunas ziņas, kāds zvana un liek ieskatīties savā epastā un, ja esmu bijusi ārpus zonas(kas notiek tikai Valdorfskolā, kur viņi ir nez kādā veidā nobloķējuši mobilos sakarus), tad jāpārbauda balss pastkastīti, jo tur noteikti kāds būs ierunājis savu sakāmo. Un šajā vājprāta tehnoloģiju gadsimtā, kad var iegādāties ipad statīvu brīžiem, kad relaksējies vannā, man vajag paskriet un būt vienai. Tas ir pat kā dzīvības un nāves jautājums. Skriet. Ja es neskrietu, tad, iespējams, nogalinātu savu priekšnieku(ha, ja vien viņš to zinātu)!

Vēlos papildināt, ka neesmu tehnoloģiju un interneta pretinieks. Man patīk, ka dāvanas Ziemassvētkiem varu iegādāties internetā un man nav jāienirst miljons ļaužu pārpildītajos veikalos un tirdziņos. Turklāt, šogad mums ir bail no Ziemassvētku iepirkšanās drudža. Ja jūs zinātu, cik Štutgartē Ziemassvētku tirdziņš ir pārpildīts! Tur brauc autobusi ar tūristiem no visas pasaules! Un visi saspiežas mūsu nelielajā pilsētas centrā, kas nav lielāks par Rīgas centru! Mēs savā ģimeniskajā paranojā izspriedām, ja kāds tur vidū uzspridzinātos, tad visi tie koka stendi lidotu gaisā un pūli parautu līdzi. Šogad arī mūsu ģimenes draugi ar bērniem neapmeklē publiskos Ziemassvētku pasākumus.

Tātad, šogad tupam mājās :-) arī labi. Skolas tirdziņā nopirkām milzu bišu vaska sveces. Dedzinam sveces.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?