cosmo_shiva2 ([info]cosmo_shiva2) rakstīja,
@ 2015-03-05 19:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Minhene un briti:
Nedēļu esmu pabijusi kopā ar Bulthaup darbiniekiem apmācībās Minhenē. Šoreiz no 14 dalībniekiem 8 bija briti. Pavadot šo laiku katru dienu kopā ar viņie,esmu sākusi ienīst britus. Viņi vārās nepārtraukti, puse no pateiktā ir lielvārdība. Viņi visu laiku ir uzvilkti un savā nepārtrauktajā muldēšanā ik pa brīdim ļoti skaļi iezviedzas par sev vien saprotamu joku. Es neesmu antisociāls cilvēks, bet mani diskomfortē skaļi bezjēgā runājoši cilvēki.
Bija arī viena amerikāniete,kura vienatnē ar muldēšanu pārspēja britu bariņu. Es nevaru to izturēt. Man patīk miers un harmonija nevis tirināšanās. Pēc šīs nedēļas es tiešām mīlu vāciešus(kuri nav piedzērušies). Es apbrīnoju tos latviešus,kas spējuši Lielbritānijā dzīvot un kuri tur dzīvo.
Pēdējais piliens šobrīd ir vilciena gaidīšana Minhenē restorānā, kurš arī ir pārpildīts ar cilvēku skaļumu. Ielas šajā pilsētā arī ir pārbāztas. Nē, man nepatīk nekādas metropoles. Štutgarte ir mierīga. Protams, ka man tādam pāķim no Rīgas ir grūti pierast un saskaņoties ar šo masu. Rīga ir tik klusa un mierīga, katrā ziņā vairāk nekā Štutgarte. Bet vismaz Štutgartē var atlast klusu stūrīti mežā vai parkā.
Es nekad nedzīvošu Londonā, nekad.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?