AEON FLUX ([info]cosmo_shiva) rakstīja,
@ 2013-09-04 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:fauve

Agape Penelope:
Guļu dārzā pie baseina, apsegta ar zilbaltsvītrainu kokvilnas palagu. No atvērtām terases durvīm pie manis plūst dienas saulē sasiluša mūra smarža un wifi. Man patīk domāt kā viņš tur sēž uz terases mūrīša un uztin zālītes. Būs salds miegs un šodien daudz izdarīts. Mana āda ir pielāgojusies vidusjūras tonim, esmu iedegusi, acis spīd :-)
Tāds miers, paeju pastaigāt gar māju pa vīnogu plantācijām. Saule paslēpjas aiz kalniem. Trīs suņi stāv man līdzās, kad saulrietā našķojos ar ogām un tālumā šķind kazu ganāmpulka zvaniņi. Harmonija un miers ir tik milzīgs,ka dažbrīd bail. Šķiet, ka nekad mūžā es neesmu bijusi tik līdzsvarota kā šeit. Dažbrīd viss nitiek tā kā redzēts tikai filmās un tad es saviem draugiem jautāju, kas man tagad bija jāsaka, es aizmirsu savu tekstu. Viņi smaida, cieši apskauj un saka, lai es vienkārši samazinu izbrīnītās acis un turpinu elpot. Būs labi, Šiva, būs labi. Viņi mani mīl, es viņiem patīk :-)

Vakardien piezvanīja mamma, no laimes apraudājos, protams. Mēnesi nebiju mutvārdos runājusi latviski, sākumā bija grūti un daudz stostījos.
Trust me, es daudz runāju un mēneša laikā daudz runājot tikai angliski, pēkšņi latvieša valoda šķiet ļoti brīnumaina un dīvaina :-)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja cosmo_shiva ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?