Signe ([info]copy) rakstīja,
@ 2004-05-30 14:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:interesanti..
Mūzika:Nirvana - Lake of Fire

25.martā dzimušie..
Jums būs augsti ideāli un lielas ambīcijas, un jūs vēlēsaties dzīvot savu neordināro dzīvi. Jums būs plaši uzskati un visai interesants viedoklis par reliģiju un tās ietekmi. Būs tieksme apgūt visu noslēpumaino dabā, neatkarīgi no tā, ar ko dzīvē nodarbosaties. Jūs redzēsiet pareģojošus sapņus, un jums būs negaidīti atklājumi.
Jūsu personība ir pretrunu pilna. Jūs vienlaicīgi vēlaties būt gan stiprs, gan vārgs. Ja kāds cilvēks izmantos jūsu ideālistiskās tendencēs, jūs viņam sekosiet, taču tajā pašā laikā jūs nekad neļausiet nevienam kļūt par "kakla kungu".
Jūsu būtība ir artistiska un jūtīga, un jums ir spējas gūt panākumus mākslā, literatūrā, mūzikā, teātrī - ar vienu vārdu sakot augstajās mākslās. Visradošākā atmosfēra ir miers visapkārt.
Jūs būsiet filantropiski noskaņots pret humanitāro zinātņu iestādēm. Pat, ja apstākļi jums neļaus attīstīt paša talantus, jūs vienmēr palīdzēsiet un rūpēsaties par māksliniekiem, pirksiet viņu darbus utt.
Naudu pelnīt jums palīdzēs jūsu bagātā personība un intuīcija. Reizēm jūs būsiet pārāk izšķērdīgs vai arī ļausiet izmantot jūsu idejas. bet naudas krāšana nebūs jūsu dzīves mērķis.
Fiziski jūs neesat tik stiprs kā varētu likties. Jūsu dzīve noritēs lielā nervu sasprindzinājumā. Jūs ilgosaties pēc pārmaiņām, mīlēsiet jūru un lielus ūdeņu plašumus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]masha_nje_vasha
2004-05-30 18:28 (saite)
hmm..kur gan var izlasīt šādu katrā dienā dzimušo raksturojumu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]copy
2004-05-30 19:34 (saite)
graamataa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malibu
2004-05-30 21:06 (saite)
njaa.. zjel, ka me nepiedizma 2dienas velak, tagad nemekleetu sevi..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?