Signe ([info]copy) rakstīja,
@ 2003-10-10 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es zinu, ko gribu , bet..
nesen es te taa gribeeju ierakstiit. ar gavileem un lielu prieku nobljauties, ka es BEIDZOT zinu, ko es gribu. kaut gan taas ir 3, nee, 4 nenoziimiigas un arii noziimiigas lietas. un es zinu, kas man patiik. arii par sho varu teikt - beidzot zinu. jaa. nu tad tagad es to sheit ierakstiishu.( vispaar, kad nau taas iespeejas te ierakstiit, tad , kas tik nenaak praataa! bet, kad esmu te...nu juus jau zinaat, vecie jocinji - spocinji, nau ko rakstiit blabla..ak, es biezhi novirzos no teemas. un man tas patiik. HA!)
pasaulee notiek tik visa kaa taada TAADA, ka tas prieks, par to , par ko buutu jaapriecaajas, kaut kaa neparaadaas. vispaar paraadaas, bet taa ljoti fragmentaari un nedroshi un iislaiciigi. visu nomaac nogurums, saapes ( gan gariigas, gan fiziskas), skumjas, slikti laikapstaaklji ( "taapec ir jaalieto Actimel") un viss paareejais taadaa garaa.
vispaar. es nezinu, ko man piemeeram tagad dariit. priecaaaties vai skumt. jo ir iespeeja gan taa, gan taa. ir iemesli. ai, vinju vispaar ir tik daudz un ...es nezinu. taapeec, laikam es esmu taada, kaada es tagad esmu. briizhiem es piekjeru sevi pie domas, ka man tas patiik. bet es apzinos, ka tas ir kretiiniski. blje.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?