visu lietu mērs jeb cilvēks, parastais ([info]dark_entrant) rakstīja,
var redzeet, ka par politiku neintereseejies ;)

visumaa ES vislielaakais stulbums ir tas - ja iestaasimies buus nenormaali stulbi, bet ja neiestaasimies buus veel nenormaalaak stulbaak, taapeec vislabaak buutu ja taada ES vispaar nabuutu, cik noprotu apmeeram (pusliidz) par pozitiivajiem aspektiem esi informeeta... taapeec jaapasaka arii kaut kas par negatiivajiem...

galvenais stulbums ir tas, ka latvija zaudees ekonomisko patstaaviibu, jo tad kad iestaasimies bez ES jau nu nekaadi vairs, tas noziimee, ka ja ES kaut kas muusu valstii ljoti neiepatiksies tad HOPS POROPS VIENS DIVI un mees mirstam badaa.
No taa izriet, ka vispaariigi leemumu pienjemshanaa mums buus jaaklausa to ko liek ES, bet nu principaa shaada prakse tiek piekopta arii tagad (ko, starp citu, visvairaak atbalsta Vaira) bet droshi vien kad iestaasimies tas buus veel trakaak. Var nosaukt taadus elementaarus piemeerus kaa atljaushana saemaa tikt paarstaaveetiem cilveekiem bez latv. val. zinaashanaam (tas gan naaca no ASV nevisES puses), vai arii piemeeram tas sasodiitais likums, kas atljaava latvijaa dzimushajiem nepilsonjiem pieshkjirt pilsoniibu (un shaadu nepilsonju ir apmeeram 40% latvijas cilveeku, laikam nav jaasaka kaada paarsvaraa vinjiem ir tautiiba, taa kaa peec 10 gadiem vari reekjinaaties ar 40% krieviem lattvijas republikas saemaa:), shajaa dadiijumaa muus nodeva pashas tautas referendums (nenjemos spriest cik tas bija godiigs, bet iespeejams ir viss) un mees baidoties no ES sankcijaam un spiediena kaa taada nobalsojaam par sho likumu. Jaapiebilst, ka referendumaa biljetes bija sarakstiitas taa, ka nevareeja iisti pat atshkjirt kura biljete iestaajas par ko, varbuut atceries to "par" un "pret" lietinju. Karoche lieta taada, ka lielie finansisti kuriem ir arii liela ietekme politikaa (oligarhi) dara visu lai mees iestaatos ES un ne jau nu taapeec, ka vinjiem ruupeetu latvijas naakotne. Vienkaarshi, ja mees buusim ES cilveekus aizvien vairaak kontrolees lielais kapitaals, un ciinja ar korupciju kljuus nevis vieglaaka bet veel neiespeejamaaka, vai ko tur arii paaris ES amatpersonas Vairai teiktu. (Vaira pati ir gudra folkloriste un vispaar izgliitots cilveeks, bet vinjas politiskaa darbiiba ir kaut kas debiils, vinjas runas - vienaadas un diez vai pashas rakstiitas, un vinjas izslaveetaa aarpolitika, driizaak buutu jaapaardeevee par izslaveetu dirsaa liishanu).
Tad veel ja iestaajamies ES Latvija varees atvadiities no saviem gudraakajiem praatiem ,jo tie visi sabrauks mekleet darbu savieniibaa, taatad 2. pas. kara laikaa jau taa daudz gudras galvas zaudeejaam, un ja tas muus piemeklees veel tagad Latvijas augshupeja saliidzinaajumaa ar citaam (r-eiropas) valstiim, buus ljoti apdraudeeta un Latvija kaa taada kljuus konkureetnespeejiiga, jo tajaa dziivos paarsvaraa stulbenji. Protams pashiem aizbrauceejies labaaki apstaaklji utt. un atpakalj vairs nebrauks.
Smiekli naak dzirdot to, ka shaadi mees tiksim valjaa no daudziem krieviem. Jaa, varbuut neliela dalja arii aizbrauks dziivot uz r-eiropu, bet vinu vietaa sabrauks 4-vairaak turku, albaanju, kurdu, chigaanu, araabu, nigeru utt. Tas atkal noziimee, ka Latvijas kaa tautas izdziivoshana buus apdraudeeta veel vairaak.
Taadas taas lietinjas. ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?