Signe ([info]copy) rakstīja,
@ 2003-08-11 20:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:calm

no daarza
pilna mugursoma tomaatiem, viens milzoniigs gurkjis un kleepis ar astereem. eerkshkjogas.dazhas upenes. daudz jaanjogu.kaa vienmeer. bet zirnji gan visi jau noviitushi. sakritushi aaboli. mazie kocinji nespeej tik daudz panest. shogad bus daudz aabolu.

ir diivaini atrasties daarzaa, kad tur nespiid sauliite, kad debesis ir apmaakushaas un taada sajuuta, ka tuuliit liis. bet es tachu esmu ar riteni...
ir jauki taapat vien paseedeet.pashuupoties mazajaas shuupoliitees un atcereeties.

peec visai aktivas nedeeljas nogales pavisam urbaanaa gaisotnee, ir patiikami ieelpot svaigu, mitru gaisu ( kaut gan lietus nau lijis. pukjes bij noviitushas )
citi nedeeljas nogalee brauc uz laukiem, es uz pilseetu :)

arii shaadas paarmainjas ir reizeem vajadziigas. es - bezmazvai daarza niideeja tagad shitaa...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-08-12 21:27 (saite)
khe e kheem... :) lai arii es buutu otrpus robezhai kur mani nevar sadabuut rokaa, tomeer apmaini to "music" variantu :) gr.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]copy
2003-08-13 13:08 (saite)
done
bet vai tad sheit kaadu tas interesee?...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-08-12 21:29 (saite)
kaa tavaam daamaam super-urbaanais pasaakums? ...kursh izveertaas par vienu no pretiigaakajiem pasaakumiem, kurus esmu apmekleejis peedeejaa gada laikaa? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]copy
2003-08-13 13:10 (saite)
manas daamas it kaa nesuudzeejaas, bet sejaas briizhiem maniija cieshanu izteiksmi, jo redz naktsmaajas bij pie manis, un vinjaam bij jaapaliek tik ilgi , cik es gribu ;D jutos mazliet vainiiga, bet nu jaa..
kas tev taads pretiigs notikaas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-08-13 13:25 (saite)
taa itkaa nekas pretiigs nebija, tachu organizaacija un vispaar taa visa padariishana bija briesmiiga - skanja pieliidzinaama divaam austinjaam kas uzgrieztas uz max un noliktas istabas otraa pusee, adatinja leekaa rinjkjii apkaart, liidz ar to pilniigi nebaudaama padariishana... tie franchu industriaalji bija ok, tachu taas padariishanas uz skatuves ar aakjiem un transvestiitiem bija vienkaarshi nozheelojamas... pf... traki :) gr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?