jebkas ([info]ciklodols) rakstīja,
buuris#
nee. :)) ja es buutu, piemeeram, apsitis kaadu kranci (kaiminjam vai pensionaarei, kura taadus parasti ieteerpj pashadiitaa dzhemperiitii - parasti paardebiilaa kraasaa: dzeltenaa vai kaku bruunaa) un notiesaajis to pustdienaas- un to visu piedevaam kaadaa publiskaa vietaa: kaa piemeeram stacija vai universaalveikals "Centrs", tad es varbuut sabiitos, par to, ka varbuut tu (kaa IIPASHA zveerinju miiljotaaja (muahah) un ceela dabas aizstaave kaa arii anticelefaana kultuuras (varbuut pat pagriides revolucionaaras organizaacijas) daliibniece) vareetu mazliet sadusmoties par taadiem gaajieniem no manas puses.

bet taakaa es eedu tikai ieprieksh nokautu un sameeraa anoniimu galju, kuru, taapat kaa citi N cilveeki, peerku veikalaa (ne es, bet mani vecaaki - man nav naudas/esmu bomzis), tad nesajutos vainiigs + tevis ieplaanotaas bailes izjuutas manii nebija manaamas.

LAIGAN JAATZIIST, ka, izlasot teikumu pirmo reizi, ieveeroju, ka tajaa izpaliek humoristiskaa dalja. saaku domaat, ka varbuut tu kaut ko paarprati vai arii pret mani uzsaaktas nekauniigas, netiiras un meliigas akcijas. tomeer tas ilga nepilnu pussekundi. paldies par uzmaniibu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?