(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Mar. 2., 2022 | 04:16 pm

Attiecībā uz krii pārdomām, atbildēšu uz pirmo punktu jo komentārus jau var aizslēgt, bet viedoklis tomēr ir izteikts publiski. http://klab.lv/users/krii/2331256.html

Jā, NATO iesaistīšanās neatgriezīs dzīvību atpakaļ tiem, kuri jau ir miruši Ukrainā, bet ļaus izvairīties no vēl vairāk mirušajiem no vēl vairāk pilsētām un dzīvēm izpostītām. Es pat nesaprotu kamdēļ kas tik elementārs ir jāpaskaidro, bet ja reiz uzstādījums bija, ka "neko jau armijas iesūtīšana nepalīdzēs, tik slikti būs pašiem", tad laikam tomēr. Ja tā būtu notikusi no pirmās dienas, tad varbūt mēs vairs neredzētu tās bildes, ko mēs redzam tagad un turpināsim redzēt katru dienu. Nākošreiz kad desmit džeki noskatīsies kā trīs sit un izvaro vienu, tad arī iesaki viņiem neiesaistīties, ja nu vēl kāds no malā stāvošajiem dabū pa purnu kādu reizi. Interesanti, ka to sauc par vaimanāšanu. Ja Tev uz galvas mestu bumbas katru dienu Tev varbūt arī gribētos, lai kāds palīdz ar ko vairāk, nekā ieroču pamešanu un kabatas naudas nogriešanu agresoriem, lai cik jaukas šīs abas lietas nebūtu. Reizēm ir jārēķinās, ka iestājos pret ļaunumu sanāks norauties arī pašiem, bet cena par ļaunuma neapturēšanu būs kādam jāmaksā un varbūt vienu dienu arī pašiem.

ukraine-i-will-face-russia-you-have-my-sword-bow-axe-germany-and-my-helmet-lotr-lord-of-the-rings-co
png download

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {38}

chrono

(bez virsraksta)

from: [info]chrono
date: Mar. 2., 2022 - 11:09 pm
Link

Jā, beigu galā runa tomēr ir par to, kas uzvarēs un 3 lielāka valsts ar 3 lielākiem resursiem pret diezgan līdzīgu valsti, tikai mazāku... nu tas nav pārāk cerīgi, lai arī tā pagaidām ir pārsniegusi visas savas ekspektācijas. Vēl viņa uzsver, ka diplomātiskais un informācijas karš ir spēcīgāki par reālo, bet nu, tas izklausās diezgan... interesanti, skatoties uz tanku rindām, kas virzās uz Kijevu. Informācijas karā RU īstenībā ir diezgan labā pozīcijā, jo Krievijas info sfēra ir ļoti labi kontrolēta un tā ir vienīgā, kas viņus interesē. Un arī politiskajā ziņā paziņojums par atomieročiem ir bijis diezgan efektīvs diplomātiskais gājiens, lai atturētu citas valstis no tiešas savu armiju iesūtīšanas, līdz ar to metam ieročus un citu palīdzību Ukrainai un ceram, ka ar to pietiks.

Sankcijas ir spēcīgas, bet tās vienkārši nespēj apturēt tagadējo notiekošo, jo Putinam tās ir bijušas nebijušas un Krievija vienkārši nedarbojas pēc tādiem principiem kā vēl atsevišķi rietumvalsti politiķi naivi domā (lai arī nedomāju, ka daudzi). Tās iespaidos cilvēku dzīves Krievijā, bet viņi pielāgosies un propagandas rupors un vietējie noderīgie idioti parūpēsies, lai tiktu kaunināti tie, kas kurn. Beigsies karš un lidojumus lēnām atgriezīs, daudzas firmas atgriezīsies un atsāksies kapitālisms. Bet pat ja nē, tad mēs runājam par valsti, kas 50+ gadus bija aiz dzelzs priekškara, kurai blakus atrodas Ķīna, kas ar lielu prieku kļūst par galveno sadarbības partneri.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


extranjero

(bez virsraksta)

from: [info]extranjero
date: Mar. 2., 2022 - 11:44 pm
Link

Es jau protams, arī ceru, ka notiekošais liks pašiem krieviem sacelties pret Putinu un atstādināt viņu. Bet neviens nekļūst par diktatoru uz 22 gadiem, ja viņu varētu tik viegli atcelt.

Es arī lieku nedaudz cerības starptautiskā jomā – nupat ANO ģenerālā asambleja nobalsoja pret Krieviju. Atbalstīja tikai Baltkrievija, Ziemeļkoreja, Sīrija un Eritrija. Dažas valstis atturējās (Ķīna, Indija, Kuba utt.).

Tagad jau tiek pieteiktas lietas Starptautiskajā Krimināltiesā par noziegumiem pret cilvēci, ka tiešām sāks rasties cerība par lielāku starptautisko atbalstu.

Atbildēt | Iepriekšējais