chitta ([info]chitta) rakstīja,
@ 2008-10-10 00:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kamēr es te sēžu, Ozolam jau ir 136 fani, prožektoru gaismā redzu. pirms kāda neilga brīža vēl bija 130. nu bet ka nevar aiziet gulēt!
joprojām apkārt rožu vannas smarža.

uz mana galda šobrīd atrodas monitors, klaviatūra, tumba, singls 'dagne' ar visu iepakojumu, ko vispār bija jādod kārlim dagilim, peles paliktnis, pele, sinonīmu vārdnīca, Jerofejeva grāmata par ceļojumu uz Gailīšiem, grāmata par Annu, kaut kāds nesaprotams latviešu hiphopa cd, ko 'apstrādājis' skutelis (droši vien, ka tas ir mana brāļa cd), Dagnes vēstule man, Ibsena 'Meža pīle', kaut kādi bukleti, Santas pielikumi, viens žurnāls 'Joy', dažas pistācijas, mākslas darbu izsoles katalogs (vecais), csdd mazā grāmata (iepriekšējais izdevums), kontaktlēcu trauciņš, neatvērta saulespuķu sēklu paciņa, mobilais telefons NOKiA, pūderis 'True Match', vitamīni un kalcija tabletes, zobu diegs, arsenāla rakstu kopiju mape un csdd pierakstu klade. uz monitora savukārt ir 'Grāmata par Blānšu un Mariju', kura būtu jāatdod atpakaļ Reinim, īss katehisms, katoļu grāmata, ko parasti ņem līdzi uz baznīcu, Katoļu katehisms, Jaunā Derība, grāmata 'Svētais rožukronis', vēl viens žurnāls Joy, žurnāls Una, Katoļu baznīcas vēstnesis no augusta, žurnāls 'Veselība' un kaut kāds drēbju katalogs, ko es tikko izmetu.
un tagad turklāt skan 'drop that thing'.

labi, es sakārtošu to visu, salikšu pa plauktiem, atdošu grāmatas, ko esmu aizņēmusies un aiznesīšu vecos žurnālus uz bibliotēku. jā, jā. : )

patiesībā man virtuvē jau stundu stāv gatava (jau auksta, droši vien) tēja un atvērta grāmata. arlabunakti, arlabunakti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?