chitta ([info]chitta) rakstīja,
@ 2008-10-02 00:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jeah

jaukaakaa peedeejaa laika lapa ir nemirst.lv . mani sajuusmina shii dzheka speeja izteikties. delfiini kutina man ausis un taadaa garaa.

tad veel, gatavojoties Kozmena urlu pasaakumam,  kur, iespeejams, buus jaabuut, esmu atteikusies dejot turka-latvietes kaazaas, bet toties esmu izstudeejusi populaaro lapu par urlaam , un secinaaju, ka jaavelk kaut kas no abcdas, jaanjem liidzi telefons nokla, pleijeris Panasonix un saulesbrilles, veelams, no D&G, kaa arii seemenes, un ljoti daudz, lai var pacienaat arii citus un izaicinaat uz sacensiibaam, kursh vairaak un aatraak. daavanai vareetu panjemt liidzi zhigulju alus kasti, bet, lai buutu jautri, kaadu hennessyyyy. varbuut arii kaut ko no shii, bet katraa zinjaa, L&M cigaretes, jo taas ir glaunaakaas no piedaavaajuma. tad piedereetos dzhinsi, iisa maicinja un varbuut gaishi zila biitlene. nu, kurtka (vai melna neilona jaka ar jostu) un baltas botas arii. un rotas, veelams, spiidiigas. tas ir, zelta. arii nagu laka, ar spiidumiem, vai arii plastmasas nagi. blondas matu saknes laikam tomeer nepaspeeshu ataudzeet.

pastaav, protams, arii otrs variants, tikai daargi brendi. shpiljkas un cacas un glamuurs. nu jaa, to es veel izdomaashu, un vispaar man shkjiet, ka meitenju urliiba nav tik skaidri saskataama kaa dzheku.

bet kopumaa droshi vien nav forshi buut par urlu. nekaadas pozitivitaates vai izaugsmes iespeeju. atnaac maajaas, un she tev, senciitis aaraa ar draugiem dzer kaiminju shnjabi, maate ar kaiminjieni piepiipeejusi virtuvi, tu aplej savus roltonus ar uudeni, peec minuutes atgriezies no tualetes, un... she tev piiraags - roltonus izeedis kakjis, vai jaunaakais braalis, vai kaiminju meitene (logjiski seko kaut kaads apmeeram taads monologs - Блядь, сука! Спиздил всё-таки, уёбок проклятый. Ёбаные выродки, мрази, сколько сволочей среди людей utt.).

shis gan nav zemee metams. ja es dziivotu kojaas, vareetu taadu pielikt virtuvee.

 

nu, taatad, galvenais, ko es gribeeju pateikt, ka riit buus atkal viena laba diena, veel labaaka par shodienu. miilu!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?