klēpjuzvērs ([info]zaljsh) rakstīja,
Re: izmērs
Jo anonīmāks, jo gudrāks.
Un ja Tu nemāki ieliet glāzē un proti tikai cilāt pudeles, tad tas noteikti par Tevi liecina, ka esi īpašs alkoholisko dzērienu baudītājs un lietpratējs. Pietam, kā ta bez uzbraukšanas mūsu dzerāju tautai, iespējams - konkrēti bloga autoram, kurš aizbraucis pasaulē pēta un salīdzina, bet pasarg dies, pirmos nesalīdzināja strazdus ar vietējiem, vai atšķirīgās ādas krāsas.
Tad nu apdomai, starp rindām, kā pašam patīk, tieši tikpat plauktos te ir arī 0,5 L alus pudeles un vēl tikpat - 0,75 L. Alus te ir dārgs, toties vīna cena ir daudz pieejamāka, nekā 0,5 aliņam. Ko nu?
Ja būtu pacēlies jautājums par to, kādēļ te netirgo 2 L alus pudeles, vai kādēļ lielākais tilpums šņabja pudelēm ir tikai 0,7 L - es varbūt vēl saprastu, bet šitos dirsējus ciest nevaru.
Un vēl viens fakts - starp vietējiem iezemiešiem ir augstāks alkoholiķu procents nekā visās Latvijas točkās kopā salasot. Tad nu sāksim spriest, cik gan nelāga ietekme ir 0,3 un 0,44 L tilpumam?? Šeit es jau ieteiktu veikt zinātniskos pētījumus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?