aluka ([info]aluka) rakstīja,
Jociņš ir tāds, ka visām hormonālajām tabletēm var būt drausmīgi blakusefekti. Bet Jasmīnu Ellei ir nācies tik grūti, nez, varbūt tāpēc, ka ļoti daudzas to lieto? Ir vesels milzīgs forums, kas veltīts visas Bayer produkcijas nīšanai, bet, redz, es palasīju un redzēju, ka daudzas no nīdējām turpināja lietot šo medikamentu pēc tam, kad bija turējušies drausmīgi blakusefekti UN NO LOģISKI, KA AR LAIKU VIņāM SāKA IZKRIST MATI, PAZUST LIBIDO UN PūT NOST VAGīNA.

Bet man viss bumbās : D. To tagad izraksta daudz, jo tur ir mazāk hormonu, nekā citās un tipa jaunums, ļer ļer, super duper. Daudzām der, dažām nē.

Karoče, aiziesi pie sieviešārstes, viņa tev kaut ko izrakstīs, ja pēc mēneša vēl aizvien jutīsies draņķīgi, jāmēģina citu brendu. Viņas izraksta tās tabletes randomā, jā, jo sievietes individuālo hormonu pētīšana nav viņu kompetencē un tas tāpat būtu FAKING DāRGI.
Ja ģimenē nav bijis vēzis un tev nav problēmas ar sirdi, noslieces uz trombiem vai drausmīgi nekustīgs dzīvesveids, teorētiski visam jābūt ok.

Zini, draņķīgākais, kas varētu notikt būtu, ja tu no ripām notievētu... Man tā bija xD.

Haha, kādu palagu uzrakstīju, bet nu, cerams, noderīgu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?