flog ([info]flog) rakstīja,
he, he. ja nu kas- mikroskops ir šāds - http://www.izsoles.lv/?action=view_auction&id=286 (šis gan nav mans, bet nu uz mata līdzigs). es pati pirku par 30 rubļiem. bet nu..laikam esmu gana elastīga un šiem laikiem atbilstoša- 15 rubļi.

teleskops..ak nē- nav jau nekāds baigs brīnums- neko citu kā uz mēness krāterīšus (sākumā nodomāju, ka mēness vnk netīrs izskatās), un "tuvākās planētas" (nu man bija pretējās mājas kaimiņi) redzēt ar jau nevar. saucās-iesācēju prieks. ja kas www.telescopes.lv, ir interesanti (un uzreiz gribās daudz naudas un nodarboties ar astrofotogrāfēšanu-tas garantēts) par šito vēl jānobriest.

man ir nedaudz cits modelis bet apraksts&cena vistuvāk ir šim - http://www.telescopes.lv/product_info.php/cPath/26_35_57/products_id/90 vienīgu saku uzreiz-rīgā ir pārāk gaišas debesis- principā saredzamība ir vnk..mēnesi var-neko citu lāga nē. nesen biju te tuksnesī-tur ļāva caur MIIILZĪGu aparātu palūkoties- bez maz asaras acīs sariesās, ka var mēnesim robotās malaiņas pat redzēt, redzēt kā zvaigznes mirguļo, piena ceļu...salīdzinot-nē nevar. mans skywatcher jau vairāk tāda blamēšanās vien ir par tēmu :)

nu vot- sanāca- vai ku` labi par mani parunājām. atvainojos. bet par mikroskopu- ja kas - ir ļauts padomāt. es pati vēl gan briedu šim solim, bet nu- zinu, ka īsti neko līdzi paņemt nevaru, tāpēc..nav ko pieķerties lietām, ne? (: (bet cik nagu,ragu,matu,zobu netika caur mikrobiķi apskatīts. un kokiem lapas un viens pat nāca uz skudrām skatīties. he-jā, nu bija savs dīvainību laiks).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?