krishjaanis2 ([info]krishjaanis2) rakstīja,
Nacionāļi pilda savu lomu, cik viņiem atvēl un ļauj “koalīcija” - viņu problēma ir, ka tik daudzus gadus iesēdušies lielo brāļu atvēlētās pārvaldes un saimniekošanas shēmās. Taču NA ir vienīgā ideoloģiskā un mitoloģiskā partija, kurai viss kārtībā galvenajos jautājumos, kas skar valsts pamatus, diemžēl naciķi maz jēdz ekonomikas un pārsvarā par sevi atstāj iespaidu, ka nemaz nevēlas valdīt valsti kā veselumu, bet tikai aizpildīt savu šauro nišu ar ugunskuru dedzināšanu un plāksnīšu likšanu (kas gan ir nepieciešams, bet tik un tā). Bet tas nemaina faktu, ka tieši naciķi no latviešu partijā. izsauc vislielākās latviešu liberastu un mēreno (t.i., bezmugurkaulnieku) un eirokrātu dusmas.
Ar konatšķiras JKP un NA? Papētot JKP dokumentus, publisko retoriku un nostādnes, viņi konsekventi sevi rāda kā “anti-ulmanistus”, vainojot NA “ulmanismā”. Jā, ar ulmanismu ir problēmas (Ulmanis savulaik par daudz ielaidās kompromisos ar kreisajiem, par daudz gribēja izslēgt vāciešus no LV dzīves), bet vēsturiskajos vērtējumos es viennozīmīgi esmu vairāk ulmanisma, nevis hipotētiska un tikpat kā neeksistējoša latvju “klasiskā konservatīvisma” pusē.
JKP savukārt ir labas ierosas administrācijai, ekonomikai, nodokļiem un vēl daudz kam. Vnk šajās vēlēšanās vēl gribu dot pēdējo iespēju partijai, par ko esmu balsojis kopš paša sākuma. Varbūt uz nākošo sasaukumu, mācoties no JKP, izdomās sevi nedaudz atsvaidzināt. Parādnieks, protams, jāmet ārā, tur nav komentāru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?