while the limousines wait in the street ([info]up) rakstīja,
es pieņemu, ka daļa pārmetuma no autores bija mesti manā virzienā, īpaši, ja tam pievieno ālavu citātu, LOL. tā kā jā, piesakos.

jā, atbalstu patriarhālo ģimenes/mājsaimniecības modeli, jā, es uztveru naudu kā vienu no enerģijas veidiem, nebūt ne sliktāku, varbūt pat labāku, kā daži citi, un mani interesē enerģētiski spēcīgi un driven vīrieši. es zinu arī, ko nozīmē būt ar veci, kas dzīvo pēc principa - vispirms iztērēsim tavu, pēc tam katrs savu. tāpat es nenicinu darbu. tādēļ vien, ka citiem, iespējams, ir vairāk izvēļu variantu ar ko nodarboties, jo akūti nespiež izdzīvošanas jautājums, neieraksta viņu "visu dienu lako nagus" kategorijā.

kas mani pārsteidz aizvien un aizvien, ir aizrautība, ar kādu tiek apspriesta nauda svešos/svešu ģimeņu makos, ne tik vien cik tās ir, bet arī kā tā tur nonākusi. gluži vai sajūta, ka tie citi jums ar saviem nepareizajiem uzstādījumiem būtu ko atņēmuši.

vēl kas: es nudien neredzu, ka sievietes, kuru vīri viņās iegulda, tai skaitā naudu, uzbruktu ar pārmetumiem pretējai frontei, mol, fuuj, tu visu esi sasniegusi pati, fuuj, kā tev nav kauna visu pirkt pašai. kurpretim pēdējās pie katras izdevības norādīs, ka ha, tu nekas neesi, tev viss ir iedots, sēdi pie savas plīts/ratiem/whatever un nemuldi. noniecinot, samazinot, pat atklāti uzrunājot vīriešus ar, skat skat uz to mantkārīgo muļķi. tai pat laikā, es nudien vēlētos redzēt kā viņas pašas lepni atraidītu kleitas, rotas vai mašīnas, JA šāds piedāvājums ienāktos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?