pusdūšiņa ([info]zurka) rakstīja,
cēsīs puslīdz labi paēst tiešām ir grūti, īpaši veģetāri (man gan tur viesojoties vienmēr ir opcija ēst mājās, bet jums tas neko nelīdz)
2locals man nekad īsti nav paticis (lai gan sākotnēji bija krietni labāk), bet vismaz es dažreiz esmu prasījusi, lai pasniedz tikai piedevas (teiksmim grūbas vai kuskusu no kaut kāda gaļas vai zivju ēdiena), un tās ir ok.
kafē rīga uz kādu laiku ir slēgta.
venden nav tas pats, kas pagrabiņš (pirmajā vispār neesmu bijusi, otrajā pasen, un to vismaz kādreiz sauca cafe popular); tajā pagrabiņā var dabūt ne tikai picas, bet arī kaut kādus diezgan latviešiem ierastus ēdienus, nu, vārītus-ceptus kartupeļus, redīsu salātus un tā (viss ir izlikts apskatei tādā kā stilka stendā).
tad vēl nesen uz rīgas ir atvērta studio pica, kur gan es neesmu ēdusi un sliktas ventilācijas dēļ diezgan stipri ož pēc ēdiena, bet, cik noprotu, picas ir ok.
vēl ir arī kārumlāde, kur var dabūt zupu, aukstus un siltus salātus; arī tur pati neesmu ēdusi, bet, cik noprotu, ir ok (izņemot dārzeņu zupu).
ja jums nav iebildumu staigāt, sliedēm otrā pusē ir 'lielveikals' solo un aiz tā ir solo ēdnīca, kas nav nekas īpašs, tomēr salīdzinoši lēti un ir iespējams dabūt arī veģetāru ēdienu; turklāt svaigi spiesta sula savulaik maksāja vien 90 sant.
citi iespēju īsti nav, jā.
un slimnīca, neskatoties uz remontētajām telpām un to, ka tur jau 35 gadus strādā mamma, tiešām vismaz personāla attieksmes un zināšanu jomā (vai vēlmē tās izmantot) nav ieteicama; katrā ziņā vismaz traumu gadījumā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?