Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2003-04-17 17:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taday is a "wonderful" day....
Taadas diezgan STRANGE domas pa galvu rosaas....Par apkaarteejo pasauli.... Kaapeec VISS skajaa pasaulee ir viedots un cilveeka skaistumu un naudas? VISS.... Ja tu neesi simpaatisks un tavas formas(tas par meiteneem) nav tuvu 90/60/90, tad tu esi izstumts, nepamanaams....Tas daudzien shkjiet normaali, pierasti....kaa viens jaux cilveeks teica "Kas ir vaards normaals. Padomaa...Varbuut trakie ir normaali, bet mees esam nenormaali...?"

Seedeeju trolejbusaa(braucu no skolas) un domaaju.Manas domas:
"Redzu man priekshaa seezh sieviete un smaida....ar savaadaaku smaidu nekaa pierasts...bez tiem superbaltajiem-un-taisnajiem-zobiem...uzdriiksteeshanaas kuru cilveeki, ka vienmeer, noveertee negatiivi...tas it kaa ir taa ka it ka tikai miss&misters"baltie zobi" tikai driikst smaidiit....bet nu labu atgrizhamies pie teemas...man (un citiem) atkal nostraadaa skaistuma etalons "blondiine, garas kaajas, lielas kruutis,90/60/90" un es/mees visi nospriezham ka vinja ir negliita...bet kaapeec????Ar ko vinja ir sliktaaka....varbuut vinjai ir galvaa daudz vairaak nekaa kaut kaadai blondiinei....bet vinjai jau nedod iespeeju...nekad..."
Vakar man kaads teica ka visi sapnji var piepildiities, tikai jaacenshas lai tie piepildiitos, vai tu taa veeljoproajaam domaa? Es nee...ja vakar tieshaam veel taa likaas tad shodien vairs nee....tu neesi visspeejiigs lai arii kaa tu to veeleetos...Tu nemuuzham nevareesi mainiit cilveeku attieksmi...to nicinosho cilveeku attieksmi, kas man cilveekos TIK ljoti besii....kaapeec visi uzkata ka ir paaraaki par kaadu, ka driikst kaadu apdirst, emocionaali spiidzinaat....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ref
2003-04-18 16:46 (saite)
"Tu nemuuzham nevareesi mainiit cilveeku attieksmi"... kaa tu to zini? esi meeginaasi visu muuzhu?

anyway jau likās, ka ur-gettin-the-point, bet tu atkal saac rakstiit visaadas mulkiibas :) beidz gruziities. nav taa veerts :)

(Atbildēt uz šo)

Par gaumi jau nestriidaas!
(Anonīms)
2005-08-14 23:36 (saite)
Nu un tad ka es dievinu tieshi taadas Meitenes ar aptuveni taadiem parametriem (90-60-90)??? Nevar? Manaa uztveree tas ir Skaists/Sexiigs/Erotisks/Simpaatisks! :) P.S.Vispaar jau katrs meklee liidziigu sev!;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?