Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2005-10-23 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kas veel (?depresiivs?)
he hei! mani vakar neatlaida! ;))) muahahahhaha... bet gairlaiciiba arii bija paaraakaa, smukais pavaarinjsh vakar nestraadaaja(nu OOOOOK,es jau uz ielas vinju satiekot,kad ar raimondu biju uzzinaaju ka vinjam 4 briivas dienas) nu baaaa.... a ko man tikmeer dariit? laikam jaauzdod jautaajums "varbuut paarmainjas peec ciitiigi straadaat?" nu jaa bet tik un taa visu laiku zhaavaajoties wasn't fun. un pie tam pakaljas mani patureeja pus stundu ilgaak;)) nu jaa es jau te princesi teeloju, bet nav tik traki.:))

un vakar NEBIJA interesanti njemties apkaart pa centru. savaa zinjaa bija taads nospiests garastaavoklis un iipashi nekur taadeelj nepatika. fuck un protams kad es aizgaaju kate satika manu braaliiti .... brrrr .... vinjsh gan man buutu uzlabojis gariigo .... pffff ....

jaa un daljeeja pozitiivisma deva ir tas ka ir saacies briivlaiks, vareeshu guleet ilgi ilgi, bet man liekas driizaak es vienkaarshi izdariishu to kas nav izdariits pirms tam...izguleeshos, izkonspekteeshu ko vajag(pistaa garlaiciigaa literatuura) un kaut kaa taa...kas man tur veel bija?;)vajag sastaadiit sarakstu citaadi man atkal viss saies putraa..

un zini peedeejaa laikaa neviens nav sanjeemis manu garo veestuli.hmmm....


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?