Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2005-10-15 12:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hmmm.... vakar bija ljooti diivaina diena. vispaar peedeejaas dienas ir bijushas ljoti diivainas. stubas. neiedomaajami stulbu emociju paarpilnas.

vakar darbinjaa shons lika muuziku un man taa gribeejaas dejot....tik ljoti ljotii.. tad un es staavu, smaidu un kustinu dibenu. ovaacijas no pavaaru puses un pazinjojums ka uz mani skataas visas 26 kameras;))) hihiihihiihi
jaa un tur straadaa diezgan cute pavaarinjsh;)) hiihih

tad nu veel vakar biju Zviedru Augstkolas iesveetiibu party peec darbinja, ar saaposhaam kaajaam.. bet bija fun fun... ak tad saaposhaas kaajas ja... darbs man beidzaas pus11 un maajaas es biju 7njos...veelaas vakarinjas(jeb kaa beerniibaa saucaam naksnijnas)HESBURGERAA un tad veel liidz pulkvedim. un es biju soliijusies ka nu kaadu laiku neieshu. bet shis neskaitaas... taapat es tur dzeeru teeju:)))ai sviests. no vakardienas jeega bija taada ka daudz ko apdomaaju, daudz ko sapratu un plus veel sapratu ka peedeejaa laikaa esmu atteikusies no divaam iespeejaam kas saistaas ar manu ideaalo piecinieku.iespeejaam no kuraam es soliijos nekad neatteikties.laikam tomeer jaapasaka. kur ir mana galva? bet nu vadoties peec emocijaam-ne iistais mirklis, ne iistaa situaacija.vienkaarshi taa nebuutu bijis pareizi. buus veel iespeejas.

un es viilos tevii, ernest.es iisteniibaa esmu viilusies ljoti daudzos. varbuut arii tevii, bish bish.

jaa un ak dievs Raimonds patiik manai mammai. biedeejoshi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?