cheeter ([info]cheeter) rakstīja,
@ 2005-08-22 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Talantu Aģentūra" gatavojas startam
2005.gada 19.augusts.
Informāciju sagatavoja Jana Semerikova, TV5 Pašreklāmas un sabiedrisko attiecību vadītāja.

No septembra TV5 piedāvās pirmo muzikāli - humoristisko realitātes šovu TALANTU AĢENTŪRA! Jaunais šovs sāksies šī gada 19.septembrī un turpināsies līdz pat 2006.gada 17. jūnijam.
Jaunā Talantu Aģentūra no iepriekšējiem šoviem atšķirsies ar vairākiem jaunievedumiem, un pirmkārt, tas būs jaunais šova formāts, kurā muzikālā daļa cieši savīsies ar humoršova elementiem.
Talantu Aģentūras kopējais balvu fonds šoreiz ir 30 000 EUR, no kuriem 10 000 EUR iegūs Ziemassvētku Fināla uzvarētājs jau šī gada 31.decembrī, bet 20 000 EUR saņems Lielā Fināla uzvarētājs nākamā gada jūnijā.
Šova producents Māris Ozoliņš: "Cilvēki ir noilgojušies pēc pozitīvi lādētām emocijām, tāpēc Talantu Aģentūra būs balstīta uz humoru, un tajā piedalīsies atraktīvi, vispusīgi un par sevi pārliecināti jaunieši sākot no 18 gadu vecuma – tie, kuriem nav sveša dziedāšana un aktiermāksla."

Talantu Aģentūras Dienasgrāmata.

Katru dienu notiks pieslēgšanās Talantu Aģentūras reālajai videi - šova telpām, kurās dalībnieki gatavosies lielajai piektdienas Koncertizrādei, kā arī iestudēs ikdienas humora skečus- parodēs ziņas, kariķēs dažādus politiķus, interpretēs anekdotes un tml.

Skatītāji – suflieru lomās!

Par šova veidotāju varēs kļūt ikviens skatītājs, kas ar čata palīdzību (caur režisora pavēlēm) nodos vēlamās darbības šova dalībniekiem, piemēram, nosūtot SMS ar tekstu "X aizej pie Y un noskūpsti to.." vai "Z pasaki A, ka viņš tev riebjas..." .
Katru komandu dzird tikai izvēlētais dalībnieks, kurš parāda, cik atraktīvs un izdomas bagāts viņš ir, pildot šo uzdevumu. Tādā veidā dalībnieku uzturēšanās šovā kļūst atkarīga no skatītāju vēlmēm...

Piektdienas Koncertizrāde

Katru piektdienu kanālos TV5 un LNT notiks šova Koncertizrāde (tiešraide no "Vernisāžas"), kurā dalībnieki sacentīsies dziedāšanā un aktiermeistarībā. Viņiem palīdzēs arī kāds īpašais viesis – kino, TV, politikas vai pop-zvaigzne, kas ņems aktīvu līdzdalību Koncertizrādes tapšanā!

Šova vadītāji šoreiz būs trīs: ex-fabrikante Ella, Talantu Aģentūras producents Māris Ozoliņš un LNT iepazīšanās spēles "Mīl, nemīl" vadītājs Māris Grigalis.
Ētera laiki: TA Dienasgrāmata No pirmdienas līdz ceturtdienai pl. 21.30 (ar atkārtojumu nākamajā rītā 9.00)
Izbalsošana
Svētdienās pl. 22.30 (ar atkārtojumu pirmdienas rītā 9.00)
Koncertizrāde Piektdienās pl. 21.30 - vienlaicīgi TV5 un LNT kanālos (ar atkārtojumu sestdienās pl.12.30)

Izjūti realitāti kanālā TV5!
Tālr.: 7503924; 9277837 E-pasts: jana@tv5.lv
Preses relīze LETA


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?