cheeter ([info]cheeter) rakstīja,
@ 2002-12-20 21:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedēļas nogale.
Priecīgu visiem nedēlas nogali un 4.Adventu, X-mas jau klauvē pie durvīm, laiks egles post, cept piparkūkas un beigt raizēties par ikdienas kņadu. Tā vietā pasēdēt pie kamīna, krāsns, vai paraudzīties pušķotās egles svecīšu liesmās un padomāt par sevi, par saviem tuviniekiem, par savām mājām, par to, ka ir kaut kas tāds, kas stāv ārpus ikdienas rūpēm un skriešanas, lai noķertu nezin ko un nezin kur. Var tak cilvēks reizi gadā aizmirst par visām problēmām, raizēm, slimībām, bēdām, nelaimēm un ļauties sapņiem, nolaisties līdz pantiņam.... ( fuck to grjo***o reklāmu).
Visur jau sākušās uzņēmumu un skolu un lielu un mazu darba kolektīvu x-mas svinības. Mazliet bessī tā komercija, kas griežas ap šiem svētkiem, bet..... mēs taču paši to atbalstām un veicinam, mēs tak nepagatavojam kaut ko savām rokām, bet ar mīlestību un nedāvinam to citiem, tā vietā jožam vien uz veikalu un pērkam, pie tam, kā es dāvināšu dāvanu par 5 Ls, ja atnāks kaimiņš ar dāvanu par 15 Ls, kauns tak būs.
Un tad burkšķam paši, ka svētki šie dikti komerciāli, naudas nav jau janvāra sākumā, jāiet aiņemties kaut kur.
Secinājums, noadi zeķi, sanaglo šūpuli, uzcērt ķebli, vai karoti izgreb un eij uz svētkiem un dāvini, nezināsi kur naudu likt :)), vai pats tā darīšu, laikam jau ne, un arī burkšķēšu, ka izdošanās vien, bet.... varbūt tomēr nebūs tā.
Lai nu kā, vēl jau tiksimies pirms x-mas vakara, pagaidām lasiet šo un uz tikšanos jaunnedēļ !!!
cheeter


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?